HyBRiD_HeLL
Intern
- 13 април 2007
- 106
- 1
Што мислите за старите кодери кои сеуште праат база во лотус и ја вржуваат со паскал и шиткаат апликации за ефтина пара или скапа(превара) и ни го крадат лебот со еден збор?
Што мислите за старите кодери кои сеуште праат база во лотус и ја вржуваат со паскал и шиткаат апликации за ефтина пара или скапа(превара) и ни го крадат лебот со еден збор?
Epa odi prodadi programa vredna 500 evra za 200Што ти се они криви? Прај и ти така. Твојата програма направена во Delphi, Visual Basic, C++, C# или др. ја има истата функција како и таа во Pascal, само што има графичка околина - пошминкерска е. Никој не ви го краде лебот. Напротив, твојата програма мислам дека е во предност бидејќи поубаво изгледа, а тоа е најбитно за луѓе кои не се разбираат. Не гледам причина за загриженост од твоја страна...
Epa si se snajdoja lugeto, oti da ne mozat da si rabotat i da si vadat leb i tie, ete si najdoja nacin i si zemaat para a so nas standard progama od 500 eur. mozi samo da mu progajs na nekoja goelma firma, a ne na nekoe internet kafe ili nekoj kafic, pa zatoa videte malku opopsirno pred da donesete nekoja odlukaEpa odi prodadi programa vredna 500 evra za 200
Ја се потполно слагам оти па у мојо град Кочани има еден шо направил програма у Cliper у 95та година и денеска цел град користе негова програма за 6000 ден. а програмата нема врска у споредба со мојта у Delphi. Така да тие програмери треба да се стрелат.