• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

НтеПес... т.е. НетПрес

D

Администратор
31 март 2007
3.736
3.526
www.iwmnetwork.com
Многу одамна го имам приметено следново, но никако да се оправат... имено станува збор за новинската агенција НетПрес - релативно нова македонска новинска агенција, која ја посетувам во потрага по свежи информации, како и многу други веб страни што посетувам, неколку пати на ден.

Од нивните грешки ми иде мене да се срамам, не знам како можат да го толерираат следново:

netpress1pp7.jpg

netpress2je1.jpg

netpress3zc2.jpg

netpress4ci7.jpg

netpress5xa6.jpg

Располагам со уште вакви материјали кој е расположен... :)

Ако е новинска агенција, сигурно располага со новинари, а мислам дека професионалните новинари треба да почнат да читаат што пишуваат... или пак кој и да е тој што ги објавува сториите, треба да поработи на куцањето.

LiquidWorm

Администратор
26 март 2007
2.674
194
www.zeroscience.mk
lele lele lele, bravos D hahaha me iznasmea epten :LOL:

Dobro mozebi ludjeto brzale da ne gi pretecat, znaes mozda ne proveruvaat sto napisale, direktno pisuvaat i publish odma ;) za da bidat prvi normalno ali sepak ova preterizam haha
:bravo: netpress ... NOT! :LOL: :ua:

D

Администратор
31 март 2007
3.736
3.526
www.iwmnetwork.com
Ова беше испратено од моја страна:

Pochituvani,

Veruvam deka slednava informacija e od Vash interest i ke sluzhi vo Vasha korist.

Ve upatuvam na diskusija koja samiot jas ja imam zapochnato na prviot Makedonski IT forum, kade shto se diskutira Vashata rabota:
http://it.com.mk/forum/showthread.php?p=19793#post19793

Ve molam sfatete ja diskusijata kako dobronamerna, so ovoj e-mail vooedno i ja dokazhuvam mojata cel, i se nadevam deka ke gi podobrite istaknatite greshki.

So pochit,
Damjan Arsovski
Administrator na IT.com.mk

Aleks

Gaining Experience
18 мај 2007
5.748
289
Bravo D, super sim in kazal :) stvarno, ako sakame da se istakneme vo IT svetot kako drzava so IT kadar, treba da obrateme povekje vnimanie na vakvi sitni no, sepak vazni dateli

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.622
Мислења
927.271
Членови
33.215
Огласи
1.325
Најнов член