Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Новите Магента пакети?

Optipro

Gaining Experience
5 мај 2021
502
377
Да, ама прашањето ми беше дали преку агент ако обновиш договор се добива попуст на претплата или нешто друго. Порано знам дека даваа агентите различно и поповолно отколку во салон.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Можеш!!
Пиши ми во порака, имам добар пријател Агент/монтер е!
Ке ти даде добра понуда.

snowkit

Gaining Experience
21 август 2015
106
94
Дали некој има проблем со деактивирање на ХБО каналите.На Макс тв се исклучени каналите ,но во апликацијата го кажува пакетот уште активен.

stteffann

Gaining Experience
13 јануари 2019
47
53
Дали некој има проблем со деактивирање на ХБО каналите.На Макс тв се исклучени каналите ,но во апликацијата го кажува пакетот уште активен.
Да, два дена после деактивација во апликација стоеа како активни, ама бев во салон и тие ги деактивираа.

acikaaa

Practice makes perfect
22 октомври 2018
1.055
1.019
Скопје
Исто и Глеј ми правеше проблем и тек вчера се деактивира пакетот

JamesKirk

Unstoppable
12 февруари 2015
2.491
2.265
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1215u
Motherboard
Lenovo
Storage
Solidigm P41 Plus 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Се ова од телеком беше Случајни Случки :)))

Viko

Intern
28 јуни 2022
48
22
Ги имате Stream On и Speak Out како телеком поволности да ги активирате во Magenta moments?
Приметив дека ги нема а на веб им ги пишува дека се достапни во S и M тарифа

TexasUS

On your way to fame
25 февруари 2017
1.002
966
Ги имате Stream On и Speak Out како телеком поволности да ги активирате во Magenta moments?
Приметив дека ги нема а на веб им ги пишува дека се достапни во S и M тарифа
Ги нема и кај мене.

acikaaa

Practice makes perfect
22 октомври 2018
1.055
1.019
Скопје
На која тарифа сте? Претпоставувам (пак ќе речам претпоставувам) ако сте на новите Магента 2024 тарифи и имате по 100гб интернет ги нема Stream On и Speak Out. Дека и кај мене ги нема

TexasUS

On your way to fame
25 февруари 2017
1.002
966
На која тарифа сте? Претпоставувам (пак ќе речам претпоставувам) ако сте на новите Магента 2024 тарифи и имате по 100гб интернет ги нема Stream On и Speak Out. Дека и кај мене ги нема
На С 2024, ги имаше до пред некоја недела.

Viko

Intern
28 јуни 2022
48
22
Magenta 1 M’21

Viko

Intern
28 јуни 2022
48
22
На С 2024, ги имаше до пред некоја недела.
Им пишав мејл петокот во врска со ова денес ми вратија: „доколку се работи за активација на поволност преку Magenta Moments, Speak Out и Stream On се достапни и може да се активираат.“ Некако магично послем мојот мејл ги вратија инаку цела недела (по мое знаење можеби и повеќе) ги немаше во листата на „Телеком поволности“.

MALINOV.A

Gaining Experience
8 септември 2022
398
244
Da spodelam problem so mobilnata na telekom, seuste mi trae dogovorot a mi e izgaseno 5Gto, 6 pati prijavuvam problem i nikako da go resat, ke me kontaktiraat ke me kontaktiraat i taka ostanuva, ne mi go dava vo aplikacijata da go aktiviram voopsto kako da mi e aktivirano, polosa tehnicka sluzba nemam videno voopsto da ne dadat nikakov odgovor

kirev

Guru
31 мај 2010
8.041
6.491
Well, вие продажните агенти на МТЕЛ немате врски во Телеком да ви се заврши работа на колегијална база?

MALINOV.A

Gaining Experience
8 септември 2022
398
244
Well, вие продажните агенти на МТЕЛ немате врски во Телеком да ви се заврши работа на колегијална база?
Kako sto gledas ne ahahahah abe ciganarija imav 5G do dekemvri a sea nemam i eve denes pak i pisav na messenger i dobiv odgovor vikaat moralo da preminam na nova tarifa a na mene dogovorot do mart mi trae ne mi e jasno mi gasat usluga koja ja imam po dogovor i me primoruvaat da preminam na nova tarifa a ja sum na tarifa koja seuste nema dve godini

TexasUS

On your way to fame
25 февруари 2017
1.002
966
Kako sto gledas ne ahahahah abe ciganarija imav 5G do dekemvri a sea nemam i eve denes pak i pisav na messenger i dobiv odgovor vikaat moralo da preminam na nova tarifa a na mene dogovorot do mart mi trae ne mi e jasno mi gasat usluga koja ja imam po dogovor i me primoruvaat da preminam na nova tarifa a ja sum na tarifa koja seuste nema dve godini
Која тарифа си друже?

MALINOV.A

Gaining Experience
8 септември 2022
398
244
Која тарифа си друже?
Mobile Unlimited. Znam koja e tarifa i dali mi sleduva 5G, zatoa pola od sluzbite nemozea da mi dadat odgovor isto i vo salon, odednas op kraj na 5G uslugata… krajno razocaran znam deka i vo A1 ke bide slicno ili ke zemat ke kacat 100 den kako na starite tarifi ama barem da zavrsi dogovorot ili da me izvestat.

Viko

Intern
28 јуни 2022
48
22
Mobile Unlimited. Znam koja e tarifa i dali mi sleduva 5G, zatoa pola od sluzbite nemozea da mi dadat odgovor isto i vo salon, odednas op kraj na 5G uslugata… krajno razocaran znam deka i vo A1 ke bide slicno ili ke zemat ke kacat 100 den kako na starite tarifi ama barem da zavrsi dogovorot ili da me izvestat.
Мајка ми на Mobile S’21 има 5G чисто за споредба, а во твојот случај стварно не знам што е проблемот + си на тарифа од 1000ден месечно

TexasUS

On your way to fame
25 февруари 2017
1.002
966
Приговор поднеси само. Друго нема.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.656
Мислења
998.689
Членови
36.607
Најнов член
Aleksandar Spasevski