- Ја почнал/а темата
LiquidWorm
Администратор
Како прекрасен софtвер за имплементирање на 2D анимација (и 3D со манипулација), во видео индустријата, мора да се претстави и новата верзија на Adobe After Effects CS3 Professional како нешто невозможно. Се сеќавам од поодамна кога работев во Adobe Photoshop дека уште тогаш размислував за тие композиции кои ги креираме од нашата фантазија во реалност со помош на "Фотошопинг" да бидат во движење. Тој ден се оствари кога нашите пријатели од Adobe решија да го направат познатиот пакет After Effects И Premiere. Почнав да работам и видов дека AAE и AP се токму за мене
И немаше смисла да не напишам некоја тема за AAE и искуство со пакетот.
Така да можете да погледнете или да го превземете програмоt во Trial верзија во секцијата продукти на Adobe: After Effects
Дали Вие имате некое искуство со овој пакет....
Мислам дека ќе обрнам повеќе внимание на секцијата Видео и Аудио продукција во следните 2-3 недели
И баш ме интересира (бидејќи уште не сум ја пробал новата верзија) за омилената опција на Мајкл Колман (Алатката: Лутка), менаџер на продукти во Adobe After Effect.
Peace
И немаше смисла да не напишам некоја тема за AAE и искуство со пакетот.
Така да можете да погледнете или да го превземете програмоt во Trial верзија во секцијата продукти на Adobe: After Effects
Дали Вие имате некое искуство со овој пакет....
Мислам дека ќе обрнам повеќе внимание на секцијата Видео и Аудио продукција во следните 2-3 недели
И баш ме интересира (бидејќи уште не сум ја пробал новата верзија) за омилената опција на Мајкл Колман (Алатката: Лутка), менаџер на продукти во Adobe After Effect.
One of my favorite new features is the puppet tool, which makes creating life-like character animation a snap. It's so fun to use and so inspirational , You have to see it to appreciate it.
Peace