Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Нова закаснета понуда на Cabletel

Статус
Затворена за нови мислења.

reng

Intern
13 август 2007
683
19
Неограничен 4096мб/с за 1450ден.
10гб 2048мб/с за 950ден.
2гб 1536мб/с за 450ден.
Приклучок без пари, без договор.
Цените се најверојатно со ддв.

reng

Intern
13 август 2007
683
19
Да на информатиовниот канал на кабелската. Тоа е се што пишува и само ви го пренесувам истото.

M

Mr.Alien

Гостин
Да, дефинитивно. Но дали и тука има ограничување во поглед на брзината на download - после 15 GB брзината да се намали на 256 kbps (32 KB/s)?

igorkrst

Intern
13 јули 2007
400
1
Мора да има ограничување, нема шанси неограничен 4мбпс 1450мкд ќе ги шинат. :)) Иначе само што се префрлив на 1мбпс и сега нови пакети. Се истрчаа, не ги проценија другите и сега мора пак да намалуваат. Леле ова со пакетиве многу нагло ни дојде на сите како фрштат пакети и мегабити:))

Ata

Intern
21 април 2007
418
15
До пред една недела, за пакетот од 10Г и тој од 5Г се плаќање 1000ден за еден лан приклучок, плус 1850 за модем, плус една година договор.
Плус имаше за 700ден. неограничен со 128/64.
Ако го промениле во последнава недела, тогаш супер.
Сигурно убаво виде?

igorkrst

Intern
13 јули 2007
400
1
да и јас видов на инфо каналот, ама најверојатно ништо не се случува на терен. Во петокот бев да им платам и ништо не ми рекоа. Иначе мојот пакет 1мбпс, 1ГБ трансф. 500 мкд веќе не постои. Можеби нашиве во Ѓорче не се информирани :LOL: :LOL:

_EAX

Intern
17 август 2007
827
6
www.rutix.byethost17.com
neznam kakov e internetot vo drugi naselbi ali vo gorce e sranje nevideno, preku den ne kacuva nad 10kbps, a navecer si e OK. isto taka i latency-to im e shit , sto znaci ne e za igri .

I ja vidov na info kanalot za novava ponuda. Ispadna cabletel kako najdobar operator koj nudi eftin internet.

pisuva deka 0 denari e priklucok, valjda i modemot spaga vo toa, i za paketot od 4 mega pisuva deka nema nikakov limit. E sega ako ova e vaka mislam deka e nesto najdobro do sea. Ali kako sto rekov netot preku den e zanigde u posledno vreme, neznam zasto, mozebi ja opravuvaat mrezata, ali ako vo rok od edna nedela ne im uspee ona sto sakaat da go realiziraat , ke im propadne novata ponuda.

ZzzzZzzz

Intern
30 мај 2007
84
3
Internetot na CableTel od 4 Gb/s e neogranicen za download, ama po samo 3 GB transfer se namaluva na 2 Gb/s, a po uste 3 GB ili vkupno 6 GB, se namaluva pak na samo 1 Gb/s, taka da razgledajte gi ponudite poubavo

P.S. Spored mene vo idnina Cabletel bi trebalo da bidat edni od podobrite.

igorkrst

Intern
13 јули 2007
400
1
Сега за сега се тапа!!
@_EAx
Ти си среќен младич, јас месец дена им вртам на „инженерите“ или е зафатено или нема никој! Ти барем си направил муабет.

_EAX

Intern
17 август 2007
827
6
www.rutix.byethost17.com
Сега за сега се тапа!!
@_EAx
Ти си среќен младич, јас месец дена им вртам на „инженерите“ или е зафатено или нема никој! Ти барем си направил муабет.

hehe od vrtenje nisto ne biva. direktno im otidov i da ti kazam mi bea duri i smesni, sednale trojcata so lap top i praat neso muabeti , traceroute maceroute auuuu. mnogu mi bea smesni

MungaBunga

Intern
26 јуни 2007
18
0
Internetot na CableTel od 4 Gb/s e neogranicen za download, ama po samo 3 GB transfer se namaluva na 2 Gb/s, a po uste 3 GB ili vkupno 6 GB, se namaluva pak na samo 1 Gb/s, taka da razgledajte gi ponudite poubavo

LOGIKA?Negoranicen so Ogranicuvanje :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Ti davame neogranicen download (ama ako downloadrias ke te namalime na brzina) eee Negoranicen (koga baba mi ke bide masko)

D

DimitarMK

Гостин

вакво нешто во македонија нема и нема да го има :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
48.851
Мислења
1.002.108
Членови
36.638