Доколку сеуште не сте дел од најголемата заедница на ИТ професионалци и ентузијасти во Македонија, можете бесплатно да се - процесот нема да ви одземе повеќе од 2-3 минути, а за полесна регистрација овозможивме и регистрирање со Facebook и Steam.
вакви теми има стотина на форумов а има само едно решение
Купете си вебкам 600ден е...и не се малтретирајте да поврзувате телефони и глупости ај позздрав)
abe momci MOZE ima takva aplikacija ama raboti na windows sum probal nezboram na pamet. e sega mene mi treba za linux . ili daj preporacajte nekoja webcam do 1000 den . posto ovaa sto ja imam nikako nemozam da ja turam u funkcija so linux.
Хмм,и мене ми треба веб камера до 1000 денари,имаш овде,некаде при крај на страната се наоѓа камерата.Сеа не знам колку е квалитетна,за 700 денари што сакаш
Хмм,и мене ми треба веб камера до 1000 денари,имаш овде,некаде при крај на страната се наоѓа камерата.Сеа не знам колку е квалитетна,за 700 денари што сакаш
G. SKILL Ripjaws V Series 2x 16GB / DDR4 3200Mhz/CL16
Video card
Vega 7 on APU
Case
Bequiet! PureBase 500
Mouse
Logitech MX Anywhere 2S
Keyboard
ThinkPad USB Keyboard With TrackPoint (sk-8855)
OS
Arch Linux
прво, она што ве интересира за web камерата е кој чип го користи... најчесто тоа може да се најде на google ако го имате точниот модел или пак ако се убаци во laptop со „lsusb“.