Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
вакви теми има стотина на форумов а има само едно решение
Купете си вебкам 600ден е...и не се малтретирајте да поврзувате телефони и глупости ај позздрав)
abe momci MOZE ima takva aplikacija ama raboti na windows sum probal nezboram na pamet. e sega mene mi treba za linux . ili daj preporacajte nekoja webcam do 1000 den . posto ovaa sto ja imam nikako nemozam da ja turam u funkcija so linux.
Хмм,и мене ми треба веб камера до 1000 денари,имаш овде,некаде при крај на страната се наоѓа камерата.Сеа не знам колку е квалитетна,за 700 денари што сакаш
Хмм,и мене ми треба веб камера до 1000 денари,имаш овде,некаде при крај на страната се наоѓа камерата.Сеа не знам колку е квалитетна,за 700 денари што сакаш
прво, она што ве интересира за web камерата е кој чип го користи... најчесто тоа може да се најде на google ако го имате точниот модел или пак ако се убаци во laptop со „lsusb“.