- Ја почнал/а темата
Tomislav96
On your way to fame
- 7 февруари 2013
- 856
- 967
Продавам Nikon D3300 со фабрички 18-55 oбјектив. Апаратот има само 8700 shutter count,
НЕМА физички знаци на користење и е целосно максимално сочуван, комплетно се си работи на него.
Купен е пред околу 1 година, од член на форумов, односно од Калчо, @Fatal1ty_
и од мене се направени околу 1500 слики.
Доаѓа комплет со сите оргинални додатоци, вклучувајки докмунетација, CDиња, кабелчиња, и F mount капаче.
Следува со практично нов, само 3пати користен трипод, тој си има своја торбичка, висок 132cm, 32GB SD картичка Сони и соодветна торбичка за апаратот. (видете слики).
Со неговиот објектив се направени околу 4000 слики од 8700 вкупно, користен е друг објектив за другите.
Се продава бидејки ми помина мерак, и сакам да си купам нешто друго.
Цена, се комплет заедно, 14,000 денари.
( само Скопје, непраќам по карго )
НЕМА физички знаци на користење и е целосно максимално сочуван, комплетно се си работи на него.
Купен е пред околу 1 година, од член на форумов, односно од Калчо, @Fatal1ty_
и од мене се направени околу 1500 слики.
Доаѓа комплет со сите оргинални додатоци, вклучувајки докмунетација, CDиња, кабелчиња, и F mount капаче.
Следува со практично нов, само 3пати користен трипод, тој си има своја торбичка, висок 132cm, 32GB SD картичка Сони и соодветна торбичка за апаратот. (видете слики).
Со неговиот објектив се направени околу 4000 слики од 8700 вкупно, користен е друг објектив за другите.
Се продава бидејки ми помина мерак, и сакам да си купам нешто друго.
Цена, се комплет заедно, 14,000 денари.
( само Скопје, непраќам по карго )