Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Offtopic Неувезен Golf 7 2.0TDI Highline Bluemotion 150KS 2015

Статус
Затворена за нови мислења.

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.864
17.972
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
gOJDO додаде нов оглас:

Неувезен Golf 7 2.0TDI Highline Bluemotion 150KS 2015 - 830.000 ден.

Продавам одлично сочуван и одржуван Golf 7 2.0TDI Bluemotion 150KS Highline, произведен крај на 2014, прва регистрација 2015 година. Поминати 147000km од кои 65000km ги имам поминато јас.

Високо ниво на опрема Highline.
Направен голем сервис пред 15000km.
Регистриран до Август 2025 со зелен картон.
Практично нови 17" гуми Continental Premium Contact 6 (поминати околу 8000km).

Цена: 13500 евра
075 437-061, Кирил

Видете го целиот оглас...

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.864
17.972
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Може трампа за Опел Астра ј 1.7 2011 ?
Со доплата секако.
Може замена за T-roc или Q3 од 2020-та или понов со поминати под 80000km, 2.0TDI DSG или евентуално plug-in hybrid DSG.

Нејсе, вчера беа го гледаа, најверојатно ќе го земат во четврток.

LambertGolden

Gaining Experience
4 декември 2019
228
93
@FLEGMA зошто на IT форум е дозволено да се продава нешто што нема врска со IT,
На мене и на неколку од форумот ни беа избришани огласи баш поради таа “причина”

FLEGMA

Illuminator
2 август 2012
11.201
18.401
На мене и на неколку од форумот ни беа избришани огласи баш поради таа “причина”
Не сум јас админ па не би знаел да кажам.

gloria borger

On your way to fame
10 мај 2018
445
833
херцажа
Дозволено е поради тоа што така одлучиле админите. Инаку дозволено е веќе скоро 2,5 години. Имаш и тема со известување ама не ти ја линкам таа. Non-IT работи

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.864
17.972
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Monitor
Не е само најефтин, но и најдобар и најбрз!

Futurelakimens

Practice makes perfect
12 април 2017
1.908
1.250

Rac58

Gaining Experience
5 јануари 2017
295
229
Скопје
Ооооооооооооо, почнавме и со политички памфлети. Која ти е поентата драг г-дине не разбирам, јас сум дете од село. ИТ форумов почнува да заличува на Пазар 3, стана папазјанија. Администраторите на големо и мало продаваат лаптопи, десктопи и што се не, а на крај и возила. Ги следам ИТ форумите од соседите и вакви глупости и огласи не сум видел. Изгледа сопственикот на сајтов си отворил дуќанче, успат и копирни новости од страниски медиуми и домашни. Така требит.

Последна промена:

kirev

Guru
31 мај 2010
7.958
6.381
Ооооооооооооо, почнавме и со политички памфлети. Која ти е поентата драг г-дине не разбирам, јас сум дете од село. ИТ форумов почнува да заличува на Пазар 3, стана папазјанија. Администраторите на големо и мало продаваат лаптопи, десктопи и што се не, а на крај и возила. Ги следам ИТ форумите од соседите и вакви глупости и огласи не сум видел. Изгледа сопственикот на сајтов си отворил дуќанче, успат и копирни новости од страниски медиуми и домашни. Така требит.
Ова е одамна сменето во правилата на форумот. И сопственикот се обидува да направи некој денар а не да троши свои пари за ние да имаме форум. Така што take it or leave it.

D

Администратор
31 март 2007
3.965
4.122
www.aqtos.com
ИТ форумов почнува да заличува на Пазар 3, стана папазјанија. Администраторите на големо и мало продаваат лаптопи, десктопи и што се не, а на крај и возила.

gojdo не е админ, туку член на форумот. Процент немаме договорено, ама ако @gOJDO сака да почасти, нема да ни смета. :)

Ги следам ИТ форумите од соседите и вакви глупости и огласи не сум видел.
И ние ги следиме нивните огласувачи, партнери, спонзори, клиенти, публиката па и нивните приходи. Ваква очајна ИТ индустрија како што е македонската не сме виделе. Ние се трудиме да го промениме тоа, помогни ни. Ако имаш сугестија за подобрување, сподели. Од непродуктивни негативни мислења и критики не гледаме многу фајде.
Изгледа сопственикот на сајтов си отворил дуќанче, успат и копирни новости од страниски медиуми и домашни. Така требит.

Немаме отворено дуќан - соработуваме со Нексио, друг ни е бизнисот. IT.mk 18 години ќе полни во март, од кои 15 беше непрофитабилен и беше целосно на наш грб тие години. Откако го сменивме моделот во 2021 почна да остварува некои мали профити (нашите очекувања беа многу поголеми, уште се мачиме да дојдеме до 200 премиум членови), а профитите ги вложуваме повторно назад. За содржината, гледаме да го дадеме најдоброто согласно ресурсите што ги имаме. Со подобри ресурси би можеле подобро.

Overall, огласот си е на место - во категорија за non-IT работи е. Целта на IT.mk е да ја обедини ИТ заедницата. ИТ заедницата има потреба и од други работи од само за ИТ да збори - види ги форумите за е-цигари, звучна изолација, греење/ладење по дома и сл. Работата е дека тие работи на IT.mk ги збори со истомисленици со кои се разбира многу подобро.

Последна промена:

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.373
877
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
gojdo не е админ, туку член на форумот. Процент немаме договорено, ама ако @gOJDO сака да почасти, нема да ни смета. :)

И ние ги следиме нивните огласувачи, партнери, спонзори, клиенти, публиката па и нивните приходи. Ваква очајна ИТ индустрија како што е македонската не сме виделе. Ние се трудиме да го промениме тоа, помогни ни. Ако имаш сугестија за подобрување, сподели. Од непродуктивни негативни мислења и критики не гледаме многу фајде.

Немаме отворено дуќан - соработуваме со Нексио, друг ни е бизнисот. IT.mk 18 години ќе полни во март, од кои 15 беше непрофитабилен и беше целосно на наш грб тие години. Откако го сменивме моделот во 2021 почна да остварува некои мали профити (нашите очекувања беа многу поголеми, уште се мачиме да дојдеме до 200 премиум членови), а профитите ги вложуваме повторно назад. За содржината, гледаме да го дадеме најдоброто согласно ресурсите што ги имаме. Со подобри ресурси би можеле подобро.

Overall, огласот си е на место - во категорија за non-IT работи е. Целта на IT.mk е да ја обедини ИТ заедницата. ИТ заедницата има потреба и од други работи од само за ИТ да збори - види ги форумите за е-цигари, звучна изолација, греење/ладење по дома и сл. Работата е дека тие работи на IT.mk ги збори со истомисленици со кои се разбира многу подобро.
сосема се сложувам за излагањето...

Заедницата постои како постои со оглед и благодарност на тимот кој одвојува многу повеќе време отколку што им е вреднувано тоа...

Еве ако помогне кон стигање до 200 член ветувам дека предновогодишно од прва плата јас ќе земам членство, бидејќи многу од работите сиве овие 17 години како и соодветни информации секогаш, ако не ги чуеш од повозрасни членови нема од каде да ги чуеш.

Имам еден предлог кој можеби би одел подобро кон темата предлози за Форумот и подобрувања:

Имено нели мислите дека е добра идеја па ако мора на некој начин да биде и полуанонимно да се нарпават соодветни "групации" од членовите според технологии кои ги владејат...
Знам дека главна работа на Форумот се темите како и развивање дискусија меѓутоа може малку да се земе и чекор напред со некој Дискорд да речеме или нешто што подобро би се разработило во поглед на повеќе real time размена на информации како и размена на инофрмации само со членовите на таа ткн "групација" од членови кои ги делат и користат истите технологии или се заинтересирани за иста област од IT сектор.

прекрасна заедница сме малку е шубе да не се искористи тоа малку повеќе и попродуктивно отколку 50% само во некое мерење и докажување за лични правди

исто така да додадам дека имав еден предлог и порано еве ќе се обидам да го протнам пак....
многу теми се опширни и тешко се наоѓа нешто што би користело некому освен ако не ги пролиста комплетно што е само преобемно трошење на време и постојано се повторуваат исти прашања и мислења...

Нели е попродуктивно одржување на "живи документи" таму или некаде (еве да речеме во оддел за членови)

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.864
17.972
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Monitor
Доколку немате прашања и коментари поврзани со производот ве молам вашите размислувања и фрустрации да ги споделувате во соодветни теми или во соодветни установи/институции каде можат да ви пружат стручна помош. Благодарам

Ulrezaj

On your way to fame
20 јуни 2012
434
692
Охрид
Ulrezaj's setup  
Processor & Cooler
Intel I9 - 9900k / NZXT Kraken X62
Motherboard
Gigabyte z390 Aorus Master
Storage
Samsung 860 Evo 250 GB / 3TB Toshiba
PSU
Cooler Master V850
RAM
16GB Kingston HyperX Predator 3200Mhz
Video card
ASUS ROG STRIX RTX 2070Super
Case
Asus TUF GT501
Mouse
Razer Mamba Tournament Edition
Keyboard
Razer Blackwidow Ultimate Stealth
Monitor
Alienware AW2518H
OS
Windows 10 64bit
Доколку немате прашања и коментари поврзани со производот ве молам вашите размислувања и фрустрации да ги споделувате во соодветни теми или во соодветни установи/институции каде можат да ви пружат стручна помош. Благодарам
Друже ваков однос и коментар не е на место. Преиспитај се што си напишал и мислам дека должиш извинување.

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.864
17.972
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Monitor
Друже ваков однос и коментар не е на место. Преиспитај се што си напишал и мислам дека должиш извинување.
Не се согласувам, колку и да се преиспитувам. Членот овде е дојден да си лечи фрустрации и веројатно нешто друго, за што како што реков треба да бара стручна помош во соодветна институција. Го имам прочитано во повеќе теми каде ОТ влегува со хејт и негодување кон се што може, па така и овде на темава. Воедно плаче за работи кои самиот ги прави на другите (влегува неповикано во огласи и почнува ОТ хејт дискусија која нема допирна точка со огласот).

Треба меѓусебно да се почитуваме и да сме пријателски настроени еден према друг, но тоа не значи дека треба и да почитуваме некое невоспитано говедо кое влегло во заедница и се понаша без тронка респект према сите останати и труе со своите дијагнози и фрустрации. И покрај тоа на форумов е фино и културно третиран и толериран во име на демократија. Да бев модератор или администратор одамна ќе му ги дадев клоците. За среќа или за жал не сум.

За да биде појасно, од последните 20 постови на членот, ова се 12:

Од ИТ Форум постанавте Пазар 3. Исти правила, со таа разлика што огласите на Пазар 3 не се бришат, покоректни се.
Реков нема да коментирам, но не можам да не напишам. Oktar со кој образ и со кава леснотија изигруваш самариќанец, срамота е за нешто речиси ново купено за 3.650 евра да нудиш 1.500 евра. СРАМОТА, и ова Админ/ Моделарите ќе ми паламудат дека сме заедница. Не би сакал да се спуштам на твое ниво, но заслужуваш најдолни навреди.
Чисто од радозналост се станува и геј. Цело време зборувам, дека такви како тебе кои не се купувачи, ги уништуваат огласите. Кој е твој интерес да коментираш на оглас за кој не си заинтересиран, или сакаше да се пофалиш дека користиш Мек.
И кој си ти да штитиш некого, од примеров заклучив дека една будала сама се насанкала. Тој што сака Ајфон треба да знае што е тоа и колку чини.
Крајно безобразен, дрзок и невоспитан член на тнр. заедница, како не нарекуваш нас членови на вебсајтов. Никој кога се регистрирав од мене не побара да бранам интереси на сајтов и да им бидам лојален и дека ова е заедница, значи затворен круг на членови на кои ГГ Модератор/Администратор ќе им дозволи влез во заедницата, со овој израз се чувствувам како да членувам во мормонска заедница и слично. УШТЕ ЕДНАШ ДО АДМИНИСТРАТОР?МОДЕРАТОР ДА НЕ ДОЗВОЛИ НА ВАКВИ И СЛИЧНИ ТИПОВИ ДА УЧЕСТВУВААТ ВО ОГЛАСИ, АКО СЕ СОГЛАСУВААТ СО НИВ ТИЕ СЕ СОУЧЕСНИЦИ.. Исто едни вакви душебрижници ми го извикаа мојот оглас, за лаптоп. Приметувам дека има 7-8 членови кои се поеднакви од другите.
Буквално е тоа што тие како Вас се елементарна непогода. За која и каква заедница тресеш зелени. Ние не сме ни секта ни заедница, туку членови на вебсајт за поделување искустав, помош за некој ИТ проблем, а успат и огласи. Јас конкретно се што знам за ИТ е да инсталирам ОС и апликации, од кои некој ги знам да ги работам некои не, како на пример Микрософт Офис, ниту ми е потребен ниту го користам. Вие господин TylerMkD не сте повикани да коментирате за нешто што не е Ваш интерес. Такви коментари во ПП со огласувачот. Такви како тебе ги има уште дваестина кои едвај чекаат да искоментираат нешто за што не се ни повикани ни прозвани. Во Гостивар, од каде потекнувам ги викаме Радио Милева
Јас за сите како тебе би повикал и конзилиум. Дисецираме- глуп сум не го разбирам значението на зборот. Како ти и по што заклучи дека јас сум виновен што сеирџии коментираат. На сите 50 огласи немало бисери кои коментирале за цената. На многу огласи цените почнувале со 30.000 ден па паѓале на 23-24.000 дена. Да навредените беа заинтересирани обично треба да напишат во ПП, каде ниеден не се заинтересира после коментарите на загрижените членови. Прво на овој сајт е забрането да се линкува и насочува кон пиратерија, ти ме правиш идиот што јас сум купил со инсталиран Уиндоус , без да размислиш, што ако ми е за во дуќанот. Жално за тебе и тие како тебе. Досега многумина членови ги ценев и беа за мене авторитети за ИТ. Имам продадено 4 смартфони на овој сајт и секогаш било коректно, заинтересираните пишувале во ПП, и сме се договориле цена, и сите биле задоволни. Приказни креираат тие што дисецираат, и тие што ме направија стрижач. Срамота за форумов што дозволуваат вакви коментари. Можат и да ме блокираат.
Сеирџии, и само да се најдат во жижата на интерес, а во исто време да кажат дека они знаат се и се подобри. Евидентно не не бива ни за пазар од душебрижници. Демек јас сум сакал да се офајдам. Исто така сакаме Еу а во исто време членови се чудат, како јас сум купил лаптоп со Windows-инсталиран, да сум го симнел од пиратски сајт. Тоа не е проблем, но желба ми беше да имам валиден Windows. Најголема грешка направија Админ.-модераторите што не ги опоменаа сеирџиите на начинот и исказите на кои коментираа. Па уште и тие, и некои неповикани се најдоа навредени. Еве сметка колку и кога сум го купил лаптопот.
Да се чуди човек. Мислев дека јас сум глуп и не се разбирам многу од ИТ, ама гледам сите кои коментираат се дудуци

Од која недојдија си бе чоече. Будала не барам, самите се јавуваат, корпус деликт. Кој ме фати и за што, затоа што јас продавам и мене толку ми вреди, тука нема љутиш. Не ми е јасна твојата загриженост. Ем не сакаш да купиш ем јадеш бурек повеќе и од Јанко, наздравје нека ти е.

Кој "стриже", ако воопшто знаеш што значи стрижење во трговија. Стрижење е кога имаш монопол на пазарот, а не е стрижење цена која може да се менува. Што знаеш ти за етика, па продаваш кифли на порталов. Никому не ставив нож под грло да го купи по цена што е истакната. Форумов не е хуманитарна организација за помош на лица кои сакаат да купат нешто. Ако се работи за донорање немој да ми зборуваш затоа што имам донирано толку што не е убаво да кажувам кому и колку. Зошто пред да напишеш нешто прво не размислиш, туку така од ракав ќе истресеш зелена. Ајде пошто форумов е за помагање те замолувам помогни ми со 1.000 евра да купам лаптоп од повисока класа, или само е да кажам за да не излезе дека не сум кажал, а требеше да кажам, па еве Ви кажав.

До администраторот и останали членови. Јас огласив да продадам лаптоп, а не да правите рецензии на истиот и да коментирате каде колку е. Уште еднаш до Г-дин Админисстратор да ги избрише коментарите кои не се во одност на купување на лаптопот, во два наврати бев критикуван за слични коментари како овие погоре. Оав ми дава право од денес да коментирам злонамерно за секој оглас купувам-продавам. Сите вие пробајте да коментирате и се ценкате во Нептун, Сетек и сл. маркети.

Последна промена:

damil

Practice makes perfect
2 јануари 2015
1.063
1.352
Абе 300 души цитираше, а не кажа ништо за бандажите..... Дај цена.

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
5.764
17.493
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Video card
MSI RTX3080 SuprimX
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech Wireless G Pro, Logitech G703
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6, Logitech MX Keys Mini
Monitor
Dell U2515H
OS
Windows 11 + MacOS
Последна промена:

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.864
17.972
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Monitor
Абе 300 души цитираше, а не кажа ништо за бандажите..... Дај цена.
Ако толку ти праат мерак бандажите купи го Голфот, земи ги бандажите и шитни го останатото. :D

Опааааа, полнолетство, ќе има ли журче и под журче мислам на кафана, а под кафана мислам на 4 Ангели. Евентуално некст бест тинг, Ресторан Ив... климатизирано е
Ќе му славиме матура, Фемина ќе му биде партнерка...

no_retreat

Practice makes perfect
22 јануари 2011
536
1.180
no_retreat's setup  
Processor & Cooler
intel core i7 14700kf w/ NZXT KRAKEN 280mm AIO Liquid Cooler with LCD Display
Motherboard
Gigabyte Aorus Elite AX Z790 Black
Storage
Samsung 970 Evo 2tb
PSU
Corsair HX 1200i Platinum
RAM
2x16gb DDR G-Skill Trident Z5 ARGB 6000mhz cl30
Video card
RTX 4070 ti Super MSI Ventus 3X
Case
NZXT H9 Flow Black
Mouse
Logitech G Pro X Black
Keyboard
Keychron Q3 modded with Lime Green Switch and Glorious GPBT Black Ash Dye Keycaps
Audio
Logitech G733 wireless
Monitor
Samsung Neo G8 32" 240hz UHD MiniLED + QLED Panel
OS
windows 11 pro
Опааааа, полнолетство, ќе има ли журче и под журче мислам на кафана, а под кафана мислам на 4 Ангели. Евентуално некст бест тинг, Ресторан Ив... климатизирано е
Да се отвори гласање по ова прашање, мој предлог е ресторант Цуцла.

Не се согласувам, колку и да се преиспитувам. Членот овде е дојден да си лечи фрустрации и веројатно нешто друго, за што како што реков треба да бара стручна помош во соодветна институција. Го имам прочитано во повеќе теми каде ОТ влегува со хејт и негодување кон се што може, па така и овде на темава. Воедно плаче за работи кои самиот ги прави на другите (влегува неповикано во огласи и почнува ОТ хејт дискусија која нема допирна точка со огласот).

Треба меѓусебно да се почитуваме и да сме пријателски настроени еден према друг, но тоа не значи дека треба и да почитуваме некое невоспитано говедо кое влегло во заедница и се понаша без тронка респект према сите останати и труе со своите дијагнози и фрустрации. И покрај тоа на форумов е фино и културно третиран и толериран во име на демократија. Да бев модератор или администратор одамна ќе му ги дадев клоците. За среќа или за жал не сум.

За да биде појасно, од последните 20 постови на членот, ова се 12:

Лелеe лелееееее ША МА РА ЊЕЕЕЕЕЕ по газето како мало дете, тегнење за косичката таму над увцето и праќање на спиење
Ајт!

Ај сварно сите незаинтересирани за ново возило да се изгубиме од огласов, предлог мој модератор да подзачисти малце.

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.864
17.972
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Monitor
Да се отвори гласање по ова прашање, мој предлог е ресторант Цуцла.
Не е битно каде, битно е со кого. :)

Лелеe лелееееее ША МА РА ЊЕЕЕЕЕЕ по газето како мало дете, тегнење за косичката таму над увцето и праќање на спиење
Ајт!
Не дека сакав, ама морав да појаснам по забелешката од другарот @Ulrezaj зошто го препратив на лекување во институција членот.

Ај сварно сите незаинтересирани за ново возило да се изгубиме од огласов, предлог мој модератор да подзачисти малце.
Не е ново, половно е. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
48.485
Мислења
995.729
Членови