Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Netflix

Starr

Gaining Experience
30 декември 2017
149
80
Сакам да користам Нетфликс но не сакам да плакам цел акаунт, туку да делам со други 3ца луѓе. досега така гледав но ја откажаа сметката. Значи некои 150 денари би плаќале 4ца месечно. Ако има некој сметка би му префрлала пари на сметка секој месец за да гледам. Е сега гледам по форумов, и бесплатни генератори за акаунти, гледам бесплатни е маил и лозинки но колку тоа функционира незнам. Исто читам турски некој сте купувале Нетфликс, а како гледате турски? Со впн или како? Ништо од ова не ми е јасно. дајте предлог како да гледам Нетфликс без да плакам цел акаунт од 600 денари месечно

Starr

Gaining Experience
30 декември 2017
149
80
Сакам да користам Нетфликс но не сакам да плакам цел акаунт, туку да делам со други 3ца луѓе. досега така гледав но ја откажаа сметката. Значи некои 150 денари би плаќале 4ца месечно. Ако има некој сметка би му префрлала пари на сметка секој месец за да гледам. Е сега гледам по форумов, и бесплатни генератори за акаунти, гледам бесплатни е маил и лозинки но колку тоа функционира незнам. Исто читам турски некој сте купувале Нетфликс, а како гледате турски? Со впн или како? Ништо од ова не ми е јасно. дајте предлог како да гледам Нетфликс без да плакам цел акаунт од 600 денари месечно
До пред неколку дена користев лозинка од друг корисник без проблем, незнам како овде кажува дека не може :unsure:
Мислењето е автоматски споено:

колку што знам времето на шеринг пројде...

читај - The Netflix Password Sharing Crackdown Is Working The Netflix Password Sharing Crackdown Is Working
До пред неколку дена користев лозинка од друг корисник без проблем, незнам како овде кажува дека не може :unsure:

Користи Stremio со Torrentio за нула денари месечно
Ќе пробам ако успеам да се снајдам, за на телефон ми е повеќето, симнав Стремио а за другово сега ќе видам. Фала

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.394
919
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
пошто воопшто не е нелагално да се гледа Netflix кој се плаќа во Турција ќе кажам начин...

од скоро ќе биде окулу 200 TRL што е окулу 440 мкд...
според мене најубаво двајца сериозни пријатели да се вдружат
пошто 4ца може да уклучите
ама со нашиот стандард треба да се очекува барем двајца да плаќаат истовремено во одреден период...

се зима некој економичен VPN само за уплаќање почетоно пошто може да ја есапи Кредитната како не-Турска, а може и не
соодветна која нема да ја есапи така преку VPN во Турција се внесува на акаунт
и може ќе побара првично за SMS потврда која може да иде преку некој Виртуелен SMS сервис

значи спремно економично VPN (ги има по 3-4$ за еден месец) во Турција, спремно CC кое ќе пројде, како и спремно опција да се најде за Virtual SMS
после само редовно се плаќаат сметки и си иде наплата по 400мкд што и не е многу со оглед дека ќе бидете 4ца

kirev

Guru
31 мај 2010
8.384
6.904
...

Ќе пробам ако успеам да се снајдам, за на телефон ми е повеќето, симнав Стремио а за другово сега ќе видам. Фала
Функционира без проблем на Андроид, а верзијата за iOS е лајт верзија, не може да се гледа, само може да се маркираат за да си ги гледаш на компјутер или Андроид...

Starr

Gaining Experience
30 декември 2017
149
80
Функционира без проблем на Андроид, а верзијата за iOS е лајт верзија, не може да се гледа, само може да се маркираат за да си ги гледаш на компјутер или Андроид...
Нешто многу ми кочи мене, незнам што е проблемот, на секои 10 секунди закочува па тргнува и така нон стоп

пошто воопшто не е нелагално да се гледа Netflix кој се плаќа во Турција ќе кажам начин...

од скоро ќе биде окулу 200 TRL што е окулу 440 мкд...
според мене најубаво двајца сериозни пријатели да се вдружат
пошто 4ца може да уклучите
ама со нашиот стандард треба да се очекува барем двајца да плаќаат истовремено во одреден период...

се зима некој економичен VPN само за уплаќање почетоно пошто може да ја есапи Кредитната како не-Турска, а може и не
соодветна која нема да ја есапи така преку VPN во Турција се внесува на акаунт
и може ќе побара првично за SMS потврда која може да иде преку некој Виртуелен SMS сервис

значи спремно економично VPN (ги има по 3-4$ за еден месец) во Турција, спремно CC кое ќе пројде, како и спремно опција да се најде за Virtual SMS
после само редовно се плаќаат сметки и си иде наплата по 400мкд што и не е многу со оглед дека ќе бидете 4ца
Благодарам. Ова ми е многу комплицирано, поедноставно е да најдеш 4ца во МК и да плаќаш по 150 ден месечно. Шеринг функционира пошто користев така до пред некој ден. (затоа и побарав да плаќам 150 ден на некој кој веќе има сметка и сака да дели но никој не сака најверојатно)

vladimir171

Gaining Experience
15 ноември 2007
600
413
Не почна да ви прави проблем на тв шерингот? Ми дава дека е на друга мрежа од примарниот и на почеток поминуваше со одбирање дека патуваш ама сега од пред два дена не сака. На лаптоп и мобилен работи без проблем.

Starr

Gaining Experience
30 декември 2017
149
80
Не почна да ви прави проблем на тв шерингот? Ми дава дека е на друга мрежа од примарниот и на почеток поминуваше со одбирање дека патуваш ама сега од пред два дена не сака. На лаптоп и мобилен работи без проблем.
Не, немаше никаков проблем а 4ца ја користевме сметката на различни места (локации)

DeJaVu

Practice makes perfect
21 ноември 2010
1.063
1.380
Скопје
Еве ти бесплатен нетфликс, дизни плус, епл тв и све останато на куп.

Стави само на бровсерот uBlock Origin екстензија/адон доколку веќе немаш, да не те замараат попапи и реклами. Може да се гледа и без акаунт, али можеш да си креираш бесплатен да ти прати до кај си со серии и плус некои додатни опции добиваш(што точно неможам да ти елаборирам пошто не го користам често, ќе си разгледаш).
Ако сакаш максимум квалитет има и друга варијанта за 1000 ден. за 6 месеци, само што не е преку бровсер него преку програмче(коди), и си врзан да гледаш на уредите на кои што е инсталиран/конфигуриран програмот.
Ако си за ова пиши пп, ќе те решам :). А aко ти е задоволувачки квалитетот на сликата на сајтот горе, терај со него и не му ја мисли.

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
5.144
5.068
Скопје
hackitfree.github.io

Стави само на бровсерот uBlock Origin екстензија/адон доколку веќе немаш, да не те замараат попапи и реклами. Може да се гледа и без акаунт, али можеш да си креираш бесплатен да ти прати до кај си со серии и плус некои додатни опции добиваш(што точно неможам да ти елаборирам пошто не го користам често, ќе си разгледаш).
Ако сакаш максимум квалитет има и друга варијанта за 1000 ден. за 6 месеци, само што не е преку бровсер него преку програмче(коди), и си врзан да гледаш на уредите на кои што е инсталиран/конфигуриран програмот.
Ако си за ова пиши пп, ќе те решам :). А aко ти е задоволувачки квалитетот на сликата на сајтот горе, терај со него и не му ја мисли.
Многу јако бе ова ? :eek:
Брзо пушта - скрола - парче прави (y)
Го прогласувам Нетфликс за умрено .

Последна промена:

DeJaVu

Practice makes perfect
21 ноември 2010
1.063
1.380
Скопје
Многу јако бе ова ? :eek:
Брзо пушта - скрола - парче прави (y)
Светска работа, покрај тоа што не е 100% џам слика ко што би можело, сепак солиден квалитет има. Незнам како имаат живци за стремио :), за гага нема боља опција од ова за мене, а за џам коди со претплата(што и користам).

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
5.144
5.068
Скопје
hackitfree.github.io
Светска работа, покрај тоа што не е 100% џам слика ко што би можело, сепак солиден квалитет има. Незнам како имаат живци за стремио :), за гага нема боља опција од ова за мене, а за џам коди со претплата(што и користам).
1698588667353.png
1698588722028.png
Кој подобар квалитет од 1080п ти треба ? Супер си е - ама не можам да се изначудам колку брзо менува флм и скрола низ него. Па тоа Нетфликс не го може :sneaky:

DeJaVu

Practice makes perfect
21 ноември 2010
1.063
1.380
Скопје
Кој подобар квалитет од 1080п ти треба ?
Не е се до бројката, и битрејтот е важен. Можеш ти и 4К да имаш со низок битрејт што ќе изгледа полошо од 720п со асален. За од далеку ок е и сајтчево ако немаш преголем телевизор, али кога седиш на пц и ти е екранот(27 инчи во мојов случај) на 50цм се приметува разлика.

Starr

Gaining Experience
30 декември 2017
149
80

Фала ти! Работи супер

lumibi

Gaining Experience
5 јуни 2008
247
65

Има апликација за ова или не?

kirev

Guru
31 мај 2010
8.384
6.904
За ова частам пиво :) Супер помина и супер работи фала ти :)
Оди во Addons и додади го и Streaming Catalogs. Најјаката финта е што на лаптоп/десктоп сѐ можеш да правиш и тоа ќе се синхронизира со инсталацијата на ТВ боксот штом е на ист акаунт...

MALINOV.A

Gaining Experience
8 септември 2022
433
269
Zemi si turski akaunt so windscribe vpn i gift card preku turgame i posle pisi na support da ti dodadat debit card i ti prakjaat formular vo chat i go popolnuvas i oni ti ja dodavaat kartickata

DeJaVu

Practice makes perfect
21 ноември 2010
1.063
1.380
Скопје
Фала ти! Работи супер
Шо фала ти, еден лајк не тури на постот. ЗА ШТО РАБОТАМ ЈА ОВДЕ!!!! :p :D
Инџој.

Има апликација за ова или не?
Колку што знам нема али си работи и преку мобилен бровсер, со Firefox имам пробано. Истата препорака и за на мобилен, инсталирај си uBlock Origin на бровсерот.

petkotrajko

Unstoppable
16 јуни 2017
2.092
2.348
Шо фала ти, еден лајк не тури на постот. ЗА ШТО РАБОТАМ ЈА ОВДЕ!!!! :D
Инџој.

Колку што знам нема али си работи и преку мобилен бровсер, со Firefox имам пробано. Истата препорака и за на мобилен, инсталирај си uBlock Origin на бровсерот.
Јас исто од мобилен го испробав, со Brave, и си работи без мака.
Фала :)

Испратено од телефоно

Starr

Gaining Experience
30 декември 2017
149
80
Јас исто од мобилен го испробав, со Brave, и си работи без мака.
Фала :)

Шо фала ти, еден лајк не тури на постот. ЗА ШТО РАБОТАМ ЈА ОВДЕ!!!! :p :D
Инџој.

Немам дозвола за лајк иначе 3 ќе ти ставев Треба прво вие мене лајк за да дојдам до ниво каде можам да ставам јас лајк.

Атачменти

• Screenshot_20231031-130139_Brave.jpg
    Screenshot_20231031-130139_Brave.jpg
    87,3 KB · Прегледи: 40

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
5.144
5.068
Скопје
hackitfree.github.io

Немам дозвола за лајк иначе 3 ќе ти ставев Треба прво вие мене лајк за да дојдам до ниво каде можам да ставам јас лајк.
Уште 25 лајка ти фалат. Ќе биде ... После и право на огласи еден месчно ќе имаш ;)

DeJaVu

Practice makes perfect
21 ноември 2010
1.063
1.380
Скопје

Страва и ужас, ограничуваат право на изразување. Тоа ти е, џандарска држава. :)

Starr

Gaining Experience
30 декември 2017
149
80
Уште 25 лајка ти фалат. Ќе биде ... После и право на огласи еден месчно ќе имаш ;)

Не ми излегуваат без текст овие, ај сега да видам

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.453
Мислења
1.011.924
Членови
36.680
Најнов член