Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Nero 7 problem

The_Darkness

Gaining Experience
17 мај 2007
103
53
od koga go preinstalirav Windows i staviv SP2,mi se pojavuva eden problem vo NERO 7.edno vreme raboti bez problem i ponekogas koga najveke mi go treba(kako i sekogas),se slucuva da ne saka da se vkluci Nero Burning ROM.site drugi dodatoci rabotat bez problem samo nikako ne mozam da go vklucam Burning Rom za da izrezam nekoe CD.i koga go preinstalirav povtorno ne saka tuku moram prvo da go iscistam registerot od site fajlovi povrzani so Nero za da moze da se preinstalira uspeshno.toa mi se ima sluceno 3-4 pati do sega i stvarno ne znam do sto e problemot(dali e nesto do SP2).nekoj sovet okolu toa???:zbunet3:

AMD_fan

Gaining Experience
10 ноември 2007
3.646
139
Не би требало да е проблемот до SP2. Ете јас го преинсталирав Windows-от SP2 пред една недела и го користам Nero 7 . Нема никаков проблем до сега кај мене.

igorkrst

Intern
13 јули 2007
400
1
Јас го инсталирав неро 7, после две недели се вратив на неро 6. 7-цата ми правеше многу проблеми. „Нешто му је ураџено“ на 7-цата, како што викаше онаа гаталката од Амазон ТВ.

filipvselena

Gaining Experience
7 април 2007
2.925
183
Јас го инсталирав неро 7, после две недели се вратив на неро 6. 7-цата ми правеше многу проблеми. „Нешто му је ураџено“ на 7-цата, како што викаше онаа гаталката од Амазон ТВ.

Slcno i kaj mene 7 mi pravese problemi i sledniot den se vrativ na 6.

Rocky

Intern
17 ноември 2007
13
0
ko ke ti se desi taka rezi preku nero express, zosto Burning ROM zaebava i jas sum primetil. za da svrsis rabota, pa posle stavisi nekoja druga verzija na nero.

The_Darkness

Gaining Experience
17 мај 2007
103
53
abe za druga verzija ne e problem,toa moze da se stavi vo sekoe vreme.ama mislev dali znaete sto e vsusnost problemot,kako da se sredi za da raboti ovaa,???:zbunet3:

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.334
Мислења
1.009.774
Членови
36.677
Најнов член
Kazanizam

ит маркет