Miki98
Gaining Experience
Дали вреди Nerdminer?
И дали вредат сајтовите кои нудат мајнинг пр. Cloud mining
www.hashfrog.com
Не знам многу за рударството, само ме интересира.
Некој што добил
coinjournal.net
Слика од NerdMiner
Колку животи ми требаат да живеам за да добијам награда?
Сосема е бескорисно, ми треба еден
Тоа е како да играте лотарија со навистина ниска стапка на добивка, но ако сте играч...
Но, што ако купите две?
Двократна шанса! Шансите се зголемуваат!
Секоја секунда, па тоа е како да купувате 604.800 (60×60×24×7) Биткоин лотарија неделно
Значи, дека има шанса!
Ping @Pane24 дали си копал некогаш на Cloud mining,дали вреди?
Pane ти како искусен мајстор дали ќе ми предложиш да земам асик минер наместо графички.(бидејќи немам доволно пари за графики).
Како на пример асик минер кс3?
www.asicminervalue.com
bt-miners.com
И дали вредат сајтовите кои нудат мајнинг пр. Cloud mining
HashFrog | Cloud Mining for Kadena, Litcoin, Doge, Bitcoin
HashFrog is your one-stop destination for PoW crypto cloud mining. Range of cloud mining options for Kadena mining, Litcoin mining, Doge mining, and Bitcoin mining.
Некој што добил

Solo Bitcoin miner wins 6.25 BTC block reward
Another solo Bitcoin miner achieved a once-in-a-lifetime win by when they solved a Bitcoin block and earned the 6.25 BTC block reward.

Колку животи ми требаат да живеам за да добијам награда?
Сосема е бескорисно, ми треба еден
Тоа е како да играте лотарија со навистина ниска стапка на добивка, но ако сте играч...
Но, што ако купите две?
Двократна шанса! Шансите се зголемуваат!
Секоја секунда, па тоа е како да купувате 604.800 (60×60×24×7) Биткоин лотарија неделно
Значи, дека има шанса!
Ping @Pane24 дали си копал некогаш на Cloud mining,дали вреди?
Pane ти како искусен мајстор дали ќе ми предложиш да земам асик минер наместо графички.(бидејќи немам доволно пари за графики).
Како на пример асик минер кс3?

Bitmain Antminer KS3 (9.4Th) profitability and best prices - ASIC Miner Value
Real-time profit, specs and best prices for Antminer KS3 (9.4Th) miner from Bitmain - ASIC Miner Value

12 Month BTC Miner Hosting Deposit $.10/kWh - Cryptocurrency Miner Hardware | BT-Miners
Monthly hosting fee Machine monthly charge Initial payment (3 months of electricity and $50 setup fee) total of 12 months S19 XP 141T $218.27 $704.8 $2669.23 S19 XP 134T $207.43 $672.3 $2539.17 S19k Pro 120T $198.72 $646.16 $2434.64 S19j Pro+ 120T $237.60 $762.8 $2901.2 S19j Pro+ 117T $231.70...

Последна промена: