Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

The Geek Boy

Gaining Experience
9 август 2018
1.170
477
Бидејки не најдов соодветно место каде да пишам/прашам, ја отворив оваа тема.
Прашав на друг форум ама не добив соодветен одговор.
Со моменталнава ситуација, последниов период нас не натрупаа со домашни, а и реално моето училиште почна касно со ова Google Classroom.

Е сега, периодот кога не трупаа со многу домашни помина, еве нема и матура па малце да здивнеме, но последна година после тоа треба запишување на факултет, итн... па затоа гледам оваа година оценкиве да ги средам. Гледам по поважните и потешките предмети да решам се со време што ми е зададено, и си ја извршувам соодветно зададената работа.
Е сега, јас треба да полагам и тест за претприемач следниот месец, па гледам на тоа да се фокусирам, после запишување на факултет.
Да прејдам на главното.
Дали некој се разбира овде по предметот Електронски Склопови и Уреди за IV година средно стручно образвование, ако може да ми пише во пп слободно, ќе појаснам што треба.

Слободно и други членови може да ја користат темава, ако на некој друг му треба појаснување за нешто/некој предмет, или некое програмче.
Ако мислите дека соодветното место не е овде, тогаш слободно преместете ја темава во соодветно место :)

Astro

Illuminator
20 јуни 2012
9.763
15.401
Каков е тој тест за претприемач? Каде се полага тој и зошто служи? Дали е тоа за матуранти?

The Geek Boy

Gaining Experience
9 август 2018
1.170
477
Каков е тој тест за претприемач? Каде се полага тој и зошто служи? Дали е тоа за матуранти?
Не. Точно вака незнам, ама четврта година средно му доаѓа како опционален испит ако сакаш, преку некој европски сајт, прво ти дава општи прашања, па после, во мојот случај се полага финален испит на први Јуни и се добива диплома. Ова е по предметот Бизнис.

Инаку ако се најде некој што се разбира по предметот Електронски Склопови за IV година нека ми пише у пп.

G4M3R

Practice makes perfect
26 јуни 2012
1.044
1.323
Напиши тука, цело интро имаш напишано а конкретното прашање не.
Околу што ти треба помош по тој предмет?

The Geek Boy

Gaining Experience
9 август 2018
1.170
477
Напиши тука, цело интро имаш напишано а конкретното прашање не.
Околу што ти треба помош по тој предмет?
Имам еден прашалник пратено, да ти го испратам да го ѕирнеш. Темава може да си остане и за некој друг ако му треба помош, да не биде дека ја трупам само јас :)

borcep

Practice makes perfect
12 септември 2013
1.038
1.844
Скопје
Офтопик, ај некој што се разбира нека го преправи насловот, вака ништо не се разбира. Потоа нека го избрише мојов пост, благодарам.

Trtka

Gaining Сало
11 април 2018
601
855
Наслов боли глава.. Неразбрани едни.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.356
Мислења