temperaturata ja pratam vo red si e odi do 62cможно е да е температурата проблемот
Помири се дека те превеслал и тоа е тоа.temperaturata ja pratam vo red si e odi do 62c
covekot seuste ne saka da kreni telefon , a mi rece vo slucaj na problem slobodno ja vrakam
Temperatura na shto? Gpu, vram, vrm sekcija?temperaturata ja pratam vo red si e odi do 62c
covekot seuste ne saka da kreni telefon , a mi rece vo slucaj na problem slobodno ja vrakam
na gpu samo , neznam kako da vidam na vram i na vram sekcijaTemperatura na shto? Gpu, vram, vrm sekcija?
Зошто би продавал и би тврдел дека картава има 0 проблеми "ако сум ја сетил дека прави проблем"?? И оној погоре, дека сум копал 100%. Заклучок до заклучок.Најверојатно ја има сетено картава дека прави проблем и решил да ја откачи. Дали тој или предходниот сопственик ја има здробено од копање не може да се утврди. Битно ја сетил дека прави проблем и во таква состојба ти ја продал. Правилно е пошто се работи за не многу долг период од купување да ти ги врати парите а ти него картата. Да се реши проблемот со компромис не со закани и игнорирања.
Како може после 20 минути играње да е 52 докажано со screenshot и log, a idle da e 58?? Што имаш менувано?na gpu samo , neznam kako da vidam na vram i na vram sekcija
inace tem. vo idle e 58c spored gpu-z
a vo igra tem. ja pratam so msi monitoring
kartata koga ke dostigni 68c spored msi monitoring pc to se restartirva , ne me kazvaj gluposti testirana e i na drug pc so ima vrska gojdo i goran
cesno posteno kako so si rece vratimi gi parite a jas tebe kartata pa poslem testirvaj si ja
kartata ima problem a kako sto rece gojdo mozi i vram da zagreva premnogu i zato restartirva , znaci ko ke dostigni 68c vo igra odma paga
da znaete non stop mu zvonam na prodavacot ne kreva na tel a pisi ovde na forum !!!
ajde neka mi kazi prodavacot kaj sedi vo skopje od bitola trgam sega da mu dokazam kaj nego na pc ke ja stavime , ne saka da mi kreni telefon a nemozam da mu pratam sms poraka , valjda me ima nekako blokirano
nemam rabota so gojdo da mu dosadvam znaci testirana e na 3 pc inja istoto go pravi luge bre vie razbirate coecki ili ne
i so da pram jas sega so kartata kaj da ja nosam ke treba falicna da ja prodavam ? a?
Мислењето е автоматски споено:
i sto ako otidam kaj gojdo i se utvrdi deka ne e vo red , ok seto toa , ama kako ke go najdam jas prodavacot ko ne kreva na telefon ne vraka na pp sms nemozam da mu pratam kako ke stapam vo kontakt so nego , so za dzabe da trosam gorivo do skopje hah
nemam rabota so gojdo da mu dosadvam znaci testirana e na 3 pc inja istoto go pravi luge bre vie razbirate coecki ili ne
i so da pram jas sega so kartata kaj da ja nosam ke treba falicna da ja prodavam ? a?
Мислењето е автоматски споено:
i sto ako otidam kaj gojdo i se utvrdi deka ne e vo red , ok seto toa , ama kako ke go najdam jas prodavacot ko ne kreva na telefon ne vraka na pp sms nemozam da mu pratam kako ke stapam vo kontakt so nego , so za dzabe da trosam gorivo do skopje hah
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден