temperaturata ja pratam vo red si e odi do 62cможно е да е температурата проблемот
Помири се дека те превеслал и тоа е тоа.temperaturata ja pratam vo red si e odi do 62c
covekot seuste ne saka da kreni telefon , a mi rece vo slucaj na problem slobodno ja vrakam
Temperatura na shto? Gpu, vram, vrm sekcija?temperaturata ja pratam vo red si e odi do 62c
covekot seuste ne saka da kreni telefon , a mi rece vo slucaj na problem slobodno ja vrakam
na gpu samo , neznam kako da vidam na vram i na vram sekcijaTemperatura na shto? Gpu, vram, vrm sekcija?
Зошто би продавал и би тврдел дека картава има 0 проблеми "ако сум ја сетил дека прави проблем"?? И оној погоре, дека сум копал 100%. Заклучок до заклучок.Најверојатно ја има сетено картава дека прави проблем и решил да ја откачи. Дали тој или предходниот сопственик ја има здробено од копање не може да се утврди. Битно ја сетил дека прави проблем и во таква состојба ти ја продал. Правилно е пошто се работи за не многу долг период од купување да ти ги врати парите а ти него картата. Да се реши проблемот со компромис не со закани и игнорирања.
Како може после 20 минути играње да е 52 докажано со screenshot и log, a idle da e 58?? Што имаш менувано?na gpu samo , neznam kako da vidam na vram i na vram sekcija
inace tem. vo idle e 58c spored gpu-z
a vo igra tem. ja pratam so msi monitoring
kartata koga ke dostigni 68c spored msi monitoring pc to se restartirva , ne me kazvaj gluposti testirana e i na drug pc so ima vrska gojdo i goran
cesno posteno kako so si rece vratimi gi parite a jas tebe kartata pa poslem testirvaj si ja
kartata ima problem a kako sto rece gojdo mozi i vram da zagreva premnogu i zato restartirva , znaci ko ke dostigni 68c vo igra odma paga
da znaete non stop mu zvonam na prodavacot ne kreva na tel a pisi ovde na forum !!!
ajde neka mi kazi prodavacot kaj sedi vo skopje od bitola trgam sega da mu dokazam kaj nego na pc ke ja stavime , ne saka da mi kreni telefon a nemozam da mu pratam sms poraka , valjda me ima nekako blokirano
nemam rabota so gojdo da mu dosadvam znaci testirana e na 3 pc inja istoto go pravi luge bre vie razbirate coecki ili ne
i so da pram jas sega so kartata kaj da ja nosam ke treba falicna da ja prodavam ? a?
Мислењето е автоматски споено:
i sto ako otidam kaj gojdo i se utvrdi deka ne e vo red , ok seto toa , ama kako ke go najdam jas prodavacot ko ne kreva na telefon ne vraka na pp sms nemozam da mu pratam kako ke stapam vo kontakt so nego , so za dzabe da trosam gorivo do skopje hah
nemam rabota so gojdo da mu dosadvam znaci testirana e na 3 pc inja istoto go pravi luge bre vie razbirate coecki ili ne
i so da pram jas sega so kartata kaj da ja nosam ke treba falicna da ja prodavam ? a?
Мислењето е автоматски споено:
i sto ako otidam kaj gojdo i se utvrdi deka ne e vo red , ok seto toa , ama kako ke go najdam jas prodavacot ko ne kreva na telefon ne vraka na pp sms nemozam da mu pratam kako ke stapam vo kontakt so nego , so za dzabe da trosam gorivo do skopje hah
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден