- Ја почнал/а темата
??znam samo instaliram gflash player
не треба!treba da se doinstalira nekoj dodatok ili
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9b5) Gecko/2008050509 Firefox/3.0b5која верзија на Firefox си ја инсталирал, дај направи screenshot како тоа не ги гледаш сликите!
lele brat tarabuka sum vakvi glupi prtasanja a od navika poso ne sum naisol na vakov problem a i na ubuntu sum si vikam bag na ubuntuto....dole e slikata....hahahaha....ne mi se verue se obrukav...hahahah...ajde sega ke instaliram update za firefoxаха, ок... значи слики има во Firefox-от - ама само некои не можеш да ги гледаш![]()
прво, да не е надоле сликата (scroll надоле)?
второ, ако направиш десен клик на празниот простор (кајшто треба да е сликата), ти дава нешто „сликата ова“ „она сликата“ во менито? show image ти ја покажува ли?
трето, ако одговорот од горе е „да“ дали ако пробаш да ја „влечеш“ невидливата слика се покажува?
има еден bug во Firefox (всушност не баш во Firefox, али да не должам) и можно е да е тоа кај тебе.. ама прво одговори ги овие прашања за да бидам сигурен.
ps. веќе е излезен Firefox 3.0 rc1
abe peer ne me zezaj toa skrolot u PM e dole ni na kraj pamet ne pomisliv deka moze dole da bidemac-ufs:
you make my day![]()
aj formuliraj na sto mislis?????Дај output од aboutlugins
yap tocnohi5 за сликите и кај мене така правеше, скролирај надолу е