Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Nasite DILERI - IZMAMNICI

Статус
Затворена за нови мислења.

vetarvomagla

Intern
22 јуни 2007
55
1
Posto gledam ima dosta dileri na kompjuterski delovi. Toa znaci i poveke izlazani potrosuvaci. Jas ja imav taa nesreka da si fatam rabota so dileri. Se osekav kako ovca. Kolku vreme me matkaa,ama na kraj po dolgi ubeduvanja uspeav da si zemam toa za sto i plativ.(ne bas se:(). Dokolku toa e dozvoleno ovde,bi sakal da gi napisam so ime i prezime koi se tie dileri od sk i okolinata. Se so cel nekoj drug da ne bide osteten. Na kraj zakluciv deka poeftino ke me fatese od bilo kade na drugo mesto da go zemev. Me interesira koj drug imal loso iskustvo so dileri?

D

Администратор
31 март 2007
3.800
3.742
www.iwmnetwork.com
Ако имаш добри аргументи - go ahead.
Ако не, би те советувал да не си ствараш ситуации каде што можат да те тужат за клевета. :))

Форумот по самата лиценца е колку-толку заштитен од такви пресуди, затоа што корисниците генерираат содржини, така да твоја одлука е. :))

vetarvomagla

Intern
22 јуни 2007
55
1
Ако имаш добри аргументи - go ahead.
Ако не, би те советувал да не си ствараш ситуации каде што можат да те тужат за клевета. :))

Форумот по самата лиценца е колку-толку заштитен од такви пресуди, затоа што корисниците генерираат содржини, така да твоја одлука е. :))
Aj ke razmislam dali ke objavam se,gi imam site mailovi cela komunikacija. Samo da vidam sto i kako.Da se doosiguram za edna rabota,dali i za toa me izlazale.

MARTIN_MKD

Intern
27 ноември 2007
419
2
и јас би играл така, не е фер ако некој сака да си купи PC и ако не е доволно запознаен околу IT технологијата да го соголиш до гола кожа.

M

Mr.Alien

Гостин
Батка, не чекај ниту минута повеќе! Аргументи на сонце и плукај! Баш ме интересира дали се тоа поединци (физички лица), или некои квази фирми. Од такви идиоти не може да се работи на раат. Едноставно, колку и да си поштен и исправен, пак те гледаат низ призмата на тие и такви...ај, да не лаам....:ua:

vetarvomagla

Intern
22 јуни 2007
55
1
Neznam dali se pocetnici,edniot ima 26 godini. Nekolku se,barem jas sto gi zapoznav.I izgleda se dogovoreni megu sebe,ama neznaat da se koordiniraat. Zosto sekogas go menuvaa muabetot. Ednas ke recea edno,ednas drugo. A moze i se lazea megusebe. Ne spomna nekoj drug deka imal loso iskustvo so dileri? Ili jas sum edinstven?

AMD_fan

Gaining Experience
10 ноември 2007
3.646
139
Е па ајде веќе кажи ги кои се и заштити ги идните нивни потенцијални потрошувачи од измама. Ако ги оставиш тие ке си продолжат со профитирање на сметка на измамените потрошувачи. Таквите дилери заслужуваат да бидат јавно осудени и секој да внимава со кого соработува во иднина.
:naoruzhan::maskiran::naoruzhan:

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
45.663
Мислења
946.885
Членови
34.141