+1За мене лично, линдт темната чоколада ми е најубава. Обични чоколади многу помалку јадам, пошто гледам да е со шо помалку шеќер, и затоа темни земам. Ако не најдам линдт тогаш мистика темна земам. Али ќе ги пробам и овие по твоја препорака![]()
Дечки, дечки, дечки, дечки...
Кое ви е најубавото благо или чоколадо?
За мене е Мориц. Ги донесоа во КАМ. Изминативе години ги носат во КАМ, Стокомак, Рептил, само овој период, декември/јануари.
Погледнете го атачментот 94355
Купете си и заБЛАГОдарете ми се подоцна.
Не се ни нешто скапи, 200 грама 69 денари
Имам неотворено пакетче, да ти го чувам? Помини до ВлаеРешив денес да поминам до Кам да ги пробам, и нормално, ете го Марфи на дело: нема...
И ја не ги најдов минатиот пат, ама денес ги начекав во АеродромРешив денес да поминам до Кам да ги пробам, и нормално, ете го Марфи на дело: нема...
Имам неотворено пакетче, да ти го чувам? Помини до ВлаеСериозен сум.
И ја не ги најдов минатиот пат, ама денес ги начекав во Аеродром
Едит: Ако ти е поблиску од Влае, пројди од тука![]()
Вкусот им е различен. Ептен се добро направени, се топат во уста, осеќаш разни вкусови... врв се.Инаку девојчето на каса ми рече дека биле налик на ледени коцки...
И јас купив пред некои ден и истиот ги изедов како мечкаЕве ги и кај мене.
![]()
Тие што така викат се навлечени на Фонтана ледени коцки.„ништо посебно“ па дури и „не ми се свиѓаат“
За мене лично, линдт темната чоколада ми е најубава. Обични чоколади многу помалку јадам, пошто гледам да е со шо помалку шеќер, и затоа темни земам. Ако не најдам линдт тогаш мистика темна земам. Али ќе ги пробам и овие по твоја препорака![]()
Благодариме.Купете си и заБЛАГОдарете ми се подоцна.
Хаха, не мора да значи. И мене ледената од секогаш ми била врв, ама и Мориц ми се врв. Не значи дека ако едното го сакаш другото треба да го хејташТие што така викат се навлечени на Фонтана ледени коцки.![]()
![]()
![]()
И после @Banjifiko нема да може да најде, па нема...Благодариме.
Си купив 9 пакетчиња вчера![]()