• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Најнов хит на светскиот пазар [DVD-Rewinder]

Статус
Затворена за нови мислења.

Alexandar

Gaining Experience
21 мај 2007
2.514
90

Конечно DVD верзија на познатата rewind фунцкија. Спас за сите гледачи на филмови.

Stane

Gaining Experience
4 октомври 2007
2.497
77
A Da dadese nesto poveke informacii za onie sto ne se zapoznaeni so ovoj produkt!:)
Pozdrav

igorkrst

Intern
13 јули 2007
400
1
Јас уште не разбирам, што да се премотува и зашто да се премотува?!?
На Америве им нема крај на мудроста!

vojkan

Intern
19 јуни 2007
404
4
Јас уште не разбирам, што да се премотува и зашто да се премотува?!?
На Америве им нема крај на мудроста!

Pa primer rentash DVD, go gledash doma, go premotuvash preku toj ured i go vrakjash nazad DVD-to premotano, za sledniot shto kje go renta toa DVD nema da ima potreba da go premotuva. Ne e nishto komplicirano... isto e kako so VHS kasetite.

igorkrst

Intern
13 јули 2007
400
1
Pa primer rentash DVD, go gledash doma, go premotuvash preku toj ured i go vrakjash nazad DVD-to premotano, za sledniot shto kje go renta toa DVD nema da ima potreba da go premotuva. Ne e nishto komplicirano... isto e kako so VHS kasetite.

Уште ме зезаш?
Јас кога рентам ДВД никогаш не го премотувам, ставам во двд-то и почнува од почеток!
Уште не ми е јасно како може ласерот на двд-то да „памти“ позиција од некое друго двд?!

vojkan

Intern
19 јуни 2007
404
4
Уште ме зезаш?
Јас кога рентам ДВД никогаш не го премотувам, ставам во двд-то и почнува од почеток!
Уште не ми е јасно како може ласерот на двд-то да „памти“ позиција од некое друго двд?!
Druzhe ti si car... me iznasmea :LOL::LOL::LOL::rofl2:

Commie

Gaining Experience
27 октомври 2007
4.720
221
www.foxmediahouse.com
Уште ме зезаш?

Бачко не ли свати до сега дека е ова само зезање, а не некоја вистинска направа за премотување. Anyway фала како сум се смеел уште стомак ме боли :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.622
Мислења
927.259
Членови
33.215
Огласи