Miki98
Gaining Experience
Здраво ит другари
сакам да земам јак лаптоп дали да почекам уште 2 месеци или да не варкам за купување? дали е добро од странство да се нарача?
Дали варира цената од годината и од месецот?
Буџетот ми е 50000 илјади .
Наменет ќе ми биде за користење на правење некои веб страници или др. работи да научам да почнам со Adobe Photoshop или software tester јава да пробам на курс.
благодарам однапред
сакам да земам јак лаптоп дали да почекам уште 2 месеци или да не варкам за купување? дали е добро од странство да се нарача?

ASUS TUF Dash F15 2021 FX516PR 16 GB RAM NVIDIA RTX 3070 GPU Tested Works | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for ASUS TUF Dash F15 2021 FX516PR 16 GB RAM NVIDIA RTX 3070 GPU Tested Works at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
www.ebay.com

ASUS TUF A15 15.6” Gaming Laptop. UPGRADED!!!! | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for ASUS TUF A15 15.6” Gaming Laptop. UPGRADED!!!! at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
www.ebay.com
Дали варира цената од годината и од месецот?
Буџетот ми е 50000 илјади .
Наменет ќе ми биде за користење на правење некои веб страници или др. работи да научам да почнам со Adobe Photoshop или software tester јава да пробам на курс.
благодарам однапред