- Ја почнал/а темата
Fiasco
Gaining Experience
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=tiLYXW7sbHM[/ame]
Репликите се целосно исти, без никакви измени.Од "True romance" со Christian Slater, Val Kilmer, Patricia Arquette...
Барем нивна да била идеата за сценава, а не целосно копирана, дури и репликите мислам дека се многу слични...
:ua:Репликите се целосно исти, без никакви измени.
Elliot Blitzer is the driver, standing on it. A blond, glitzyОд "True romance" со Christian Slater, Val Kilmer, Patricia Arquette...
Барем нивна да била идеата за сценава, а не целосно копирана, дури и репликите мислам дека се многу слични...
Токму тоа! 10-ка од мене!:bravo:Не значи дека ја краделе идејата, можеби баш го замислувале како еден вид пародија на позната сцена од филм.
Ама ако ова чудо го пуштаат на телевизија, еден 18+ знак да стават пред да почне :maskiran:
Oк тоа... ама од маркетинг аспект логиката е лоша, мислам производот е брашно...Не значи дека ја краделе идејата, можеби баш го замислувале како еден вид пародија на позната сцена од филм.
Ама ако ова чудо го пуштаат на телевизија, еден 18+ знак да стават пред да почне :maskiran:
Oк тоа... ама од маркетинг аспект логиката е лоша, мислам производот е брашно...![]()