јас не реков дека е просто
туку едноставно average
да сега едноставните но уникатните работи се ценат
но тука нема ништо уникатно
поработи на боите, на концептот на истото
а тоа дека имаш преку 25 леери не знам
јас ти велам за овој што си го покажал![]()
И јас мислам дека не е многу уникатно,но секој си има свој вкус,многу ми личи на полициска значка,да си ја ставил позадината на 1 лого,како на 3то би било многу поубаво.
Прво зошто го ставаш на паркет?
Јас би ја сменил формата на логото. Не е практична како што велиш, за комерцијални цели.
Поинтересно да биде и да не биде стандарна обична позадина со една боја и градиент.![]()
Toa e standard za produkt i logo dizajn. Pozadinata treba da bide takva da ne odzemuva vnimanie od toa sto sakas da go prezentiras. Znaci ednostavno i da ne bode vo oci. No toa ne treba da te luti li da obrakas oci ako nekoj ti dade negativna kritika.
Inace interesen ti e dizajnot, se soglasuvam so site pred mene sto dadoa komentar za pozadinata i boite.
Pozdrav,
Dimitar
Znaci logo za"komercijalni" potrebi kako sto kaza spored mene treba da bide so po svetli boi na po prosta pozadina i posanoto da bide polesno citlivo za polesno da se svati za sto e logoto.
Gledajki go tvoevo da ne kazese sto e u glava ke mi se svrtea miljon stvari.
Da ne me svatis pogresno ova sto go imas napraveno e super ali mislam deka ne e soodvetno za logo,inace go cenam sekoj trud produzi taka ne e loso:bravo: