Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Проблемот е во новата верзија на Windows Live Messenger (8.1). Сите го имаат истиот проблем. Во една претходна тема има линк за download на една српската верзија на MSN која работи со камерите одлично.
Da da i na mene mi pravese golemi problemi.Si kupiv nova kamera Logitech quick cam chat i nejkese da funkcionira na msn a na skype si raboti se ok.Go simnav srpskot msn i no problem sega.
Камерата работи на Windows live messenger 8.5 final.
Ете сега ја инсталирав новата верзија на Windows live messenger 8.5 final. Ист е како бета-верзијата и што е најважно работаат камерите. Да напоменам дека пред да почнете да го инсталирате Windows live messenger 8.5 final, инсталацијата ќе во побара инсталирање на Windows update agent 5.8.02469, само кликнувате ОК и откако апдејтот ќе заврши за 1 минута ќе почне и инсталацијата на Windows live messenger 8.5 final. :bravo:
Ако не друго барем нема да ме нервира она потсетување дека има понова верзија од МСН што се појавува на секое логирање на Windows live messenger.