Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

MSN PASSWORD

Статус
Затворена за нови мислења.

Todor91

On your way to fame
8 јануари 2008
825
744
sakam da ve prasam kako da doznaam pass na msn ili pak Secret answer bidejki mi go haknaa msn-ot i ne mi teknuva na Secret answer sto staiv ve molam pomognete mi kako bidejki imav kontakti vazni!BLAGODARAM ODNAPRED!

Blagojce

Gaining Experience
26 декември 2007
906
79
Прилеп
Blagojce's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5-3570 3.40GHz
Storage
2 TB
RAM
8 GB
Monitor
ASUS 24" LED Full HD
OS
Windows 10
Тоа брат тешка работа, ако си го заборавил Secret answer тогаш и од центарот за подршка нема да можат да ти помогнат, бидејќи ќе мислат дека сакаш да хакниш нечиј msn. Има една hack програма за тоа, но антивирусната програма ја јавува како вирус, а и можно е да има во неа вируси(јас ја немам испробано).

Aleks

Gaining Experience
18 мај 2007
5.748
289
sakam da ve prasam kako da doznaam pass na msn ili pak Secret answer bidejki mi go haknaa msn-ot i ne mi teknuva na Secret answer sto staiv ve molam pomognete mi kako bidejki imav kontakti vazni!BLAGODARAM ODNAPRED!

Od kade znaeme deka ja zboruvash vistinata? mozebi sakash da mu vlezesh na nekoj drug vo MSNto .. eve kako, sledi gi cekorite 1-3:

1. Odi na google i pocni da barash "Learn programing" i barem 2 jazini nauchi
2. Nauchi se za networking i web aplikacii
3. Vrati se na cekor eden i prodolzi so cekor 2 i 3

dimitars

Gaining Experience
8 мај 2007
1.689
343
Tesko. Ovie denovi pristapot do ovie servisi e oteznat. Za 400-500$ mozes da dojdes do ljuge koi kje ti go vratat msn-ot, no veruvam deka ne ti se trosi tolku. Ti verojatno, kako i mnogu drugi si izmamen na nekoja strana da go vneses tvojot password. Kako za primer ima golem broj whoblocked me stranici koi go kradat passwordot. I samiot jas imav edna takva:D

QBox

Intern
28 октомври 2007
42
0
jok more..... do sega mnogu retko nekoj da hakne msn password. ako sakas da mu go krades na nekoj ke treba da koristis keyloger ili so nekoj drugi finti na visoko nivo da se obides da mu go lapnes pass. inaku porano imase edna ruska hack strana kade sto si plakas za da ti probijat pass :D znaci mozno e a samo prasanjeto e kako :)

AMD_fan

Gaining Experience
10 ноември 2007
3.646
139
Ако ти го хакнале пасвордот тогаш најдобро да се обратиш до Customer cere центарот Microsoft. Откако ќе ја проверат валидноста на твоите податоци ќе ти доделат нов пасворд:
1. Your Windows Live ID
2. Your first name and your last name
3. Your date of birth (month/date/year)
4. Your country
5. Your state (if applicable)
6. Your postal code
7. Your IP address
8. The answer to your secret question
9. The "alternate e-mail address" that is on file for the account
10. Your Internet service provider (home or work)
11. The last date and time that you successfully signed
More information that may help us verify account ownership

- Windows Live Mail customers
-- The names of any folders that you created in addition to the default folders
-- Names of contacts in your address book
-- Subjects of any old mail that is in your inbox or mail folders

- Windows Live Messenger customers:
-- Names of contacts on your contact list
-- Your Windows Live Messenger nickname (display name)

When we receive the answers that you provide, we will review the information and reply.

Истово искуство го имав и јас и со начинов што ти го предлагам успеав да си го повратам MSN account-от за 3-4 дена. Тоа е единствениот начин.
Темава се затвора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
45.604
Мислења
945.623
Членови
34.091