Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Мрежен Орман ?

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.552
7.849
mikrotikmacedonia.online
Здраво дечки !

Во потрага сум за мал мрежен орман во кој ке биде монтиран еден свич 16-24 порти , еден рутер, и DVR. Кај да барам вакво нешто помала димензија, пошо немам потреба ниту простор за нешто поголемо. Се работи за комплетна мрежна инсталација за мојата куќа која што планирам да ја почнам наскоро да ја средувам, и во меѓувреме барам да имам се што ке ми треба. Сакам да ставам ред во каблите низ куќата пошо моментално ми поминуваат низ сред соби, бидејќи не се живее на тој спрат, ама како и да е наскоро планирам да се вселам. Значи барам нешто поефтино со стаклена вратичка од напред како сликата подолу

Screenshot-20240322-135014-Samsung-Internet.jpg

petkotrajko

Unstoppable
16 јуни 2017
2.025
2.255

petkotrajko

Unstoppable
16 јуни 2017
2.025
2.255
Здраво дечки !

Во потрага сум за мал мрежен орман во кој ке биде монтиран еден свич 16-24 порти , еден рутер, и DVR. Кај да барам вакво нешто помала димензија, пошо немам потреба ниту простор за нешто поголемо. Се работи за комплетна мрежна инсталација за мојата куќа која што планирам да ја почнам наскоро да ја средувам, и во меѓувреме барам да имам се што ке ми треба. Сакам да ставам ред во каблите низ куќата пошо моментално ми поминуваат низ сред соби, бидејќи не се живее на тој спрат, ама како и да е наскоро планирам да се вселам. Значи барам нешто поефтино со стаклена вратичка од напред како сликата подолу

Screenshot-20240322-135014-Samsung-Internet.jpg
Да ѕирниш во електроелемент или некоја слична продавница за електрика на пр?
Знаат и таму да имаат вакви слични...

DareDevil

Gaining Experience
25 април 2011
278
298
Нема 6U, најблиску што имаат е 7U. Но мислам дека претходно рече дека 9U ти одговара?

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.219
Мислења
1.007.917
Членови
36.674
Најнов член
Zl4tk0

ит маркет