Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

<Mozocen Udar> македоски guild на Tarren Mill регрутира

magicdadi

Intern
7 мај 2021
5
9
Мозочен Удар е првиот македонски semi-hardcore guild на Tarren Mill. Нашите цели се Mythic raid progress и добра забава. Минатата сезона постигнавме Cutting Edge, сезонава ја земавме полабаво, а следната сме амбициозни да земеме уште еден. Формирани сме на почетокот на Dragonflight експанзијата од екипа што има искуство со WoW од Vanilla. Секој нов член е добродојден. Имаме групи за m+, heroic raid, pvp и слично. Од новите членови очекуваме пријателски однос, нетоксичност и лојалност кон нашата заедница. Ако сте вие тука за нас, ние ќе бидеме секогаш тука за вас! Напшиот guild има сериозен пристап кон амибициозни гејмери кои немаат gear, а покажуваат интерес за progress. Од потенцијалните raider-и очекуваме 90% присуство и истото го цениме соодветно.

Raid денови:
Среда/Четврток : (21:00-24:00)
Недела: (21:00-24:00)

Слободно пишете ми мене или пак .kirus и maro7777 на Discord доколку сте заинтересирани

Psycore

Practice makes perfect
12 ноември 2013
942
1.209
Скопје
Баш во соодветна категорија е темата и нема потреба од навреди. Јас ако сретнам тема во која имам 0 познавање, интерес и ништо не разбирам, ја поминувам. Играта за многу брзо ќе слави 20ти роденден и е рекородно најдолго активна игра на светот со многу експанзии.

Astro

Epic
20 јуни 2012
9.158
14.200
Баш во соодветна категорија е темата и нема потреба од навреди. Јас ако сретнам тема во која имам 0 познавање, интерес и ништо не разбирам, ја поминувам. Играта за многу брзо ќе слави 20ти роденден и е рекородно најдолго активна игра на светот со многу експанзии.
Какви навреди бе мистер спирито санто? Нели гледаш дека е сарказам, со надеж дека некој ќе сака да подобјасни малце, ние повозрасните да научиме нешто?
Мислењето е автоматски споено:

Да се каже нешо само, без разлика што поима немаат што читаат.
ДА

Lokvan

Unbeatable
12 јануари 2016
3.660
5.111
SK
Вие сте луди бе деца, на кој јазик зборувавте? What the phuck did OP just say?
Сленгов е стар едно ~18 години, само ти никад не си бил зависник од wow (добро за тебе).
Незгодна е зависноста, го читам ова и после толку години сеуште ме чеша да го активирам акаунтот. :-/
(чакштовише мислам дека и на тој сервер мигрирав после Скалкрашер)

едит: гледаш 20 години биле, не 18

architect

Unstoppable
27 ноември 2008
2.399
3.430
Скопје
architect's setup  
Processor & Cooler
i7 9700k Coffe Lake / NZXT Kraken x62
Motherboard
ASRock Z390 Pro4
Storage
SSD Samsung M.2 970 EVO 250 GB / 850 EVO 250 GB / WD EZEX 1TB
PSU
Corsair HX750i 80 Plus Platinum
RAM
G.SKILL TRIDENT Z RGB 2x 8GB ddr4 3000 mhz
Video card
Asus Rog Strix Gaming RТX 3070 O8G 8GB DDR6
Case
NZXT H500i black/red
Mouse
Logitech G Pro X Superlight white / Logitech G502 RGB / Deskpad Corsair MM350 PRO XL
Keyboard
ROG STRIX SCOPE NX TKL Moonlight white
Audio
Logitech Z625 2.1 THX Speaker / Logitech G335 White
Monitor
LG 27GL850-B
OS
Windows 11 x64
Друже еве да ти помогнам со дополнително инфо кое би ги интересирало потенцијално заинтересираните кандидати :

На линковите погоре се дава реална слика за сериозноста и знаењето на играчите индивидуално.

Lokvan

Unbeatable
12 јануари 2016
3.660
5.111
SK
Хаха, колку сум позади... Најт елф и дварфови имаат у хорда гилд, кросфакшн се серверите сега??

gamon

Practice makes perfect
15 септември 2014
1.119
1.387
orgrimar
Хаха, колку сум позади... Најт елф и дварфови имаат у хорда гилд, кросфакшн се серверите сега??жсе е исто како порано само меѓ
Mоже заедно да бидат во исти гилд и данџани и раид може, друго си е како порано

Lokvan

Unbeatable
12 јануари 2016
3.660
5.111
SK
Mоже заедно да бидат во исти гилд и данџани и раид може, друго си е како порано

Значи во инстанца можат да разменуваат (трејдаат) слободно, и предмети и валута?
Што не пуштат тогаш фул кросфакшн, само пвп нека остават. Што би било разлика?

magicdadi

Intern
7 мај 2021
5
9
Значи во инстанца можат да разменуваат (трејдаат) слободно, и предмети и валута?
Што не пуштат тогаш фул кросфакшн, само пвп нека остават. Што би било разлика?
Па да има фул кросфакшн освен ПВП-то што е оставено. Избирот на раса не е веќе толку "за која страна си" поради тоа што веќе хорда и алијанса ја имаат мање више истата приказна после Shadowlands. Има премногу нови раси исто така, и кој знае колку други додатоци ставено ама имам сфатено дека играва се игра ради луѓето не ради пикселите. Да фино е чуството коа ќе видиш нов achievement за ПвП рејтинг или пак бис ајтем кога ќе ти дропне, ама тоа што те задржува е заедницата.

Astro

Epic
20 јуни 2012
9.158
14.200
Сленгов е стар едно ~18 години, само ти никад не си бил зависник од wow (добро за тебе).
Незгодна е зависноста, го читам ова и после толку години сеуште ме чеша да го активирам акаунтот. :-/
(чакштовише мислам дека и на тој сервер мигрирав после Скалкрашер)

едит: гледаш 20 години биле, не 18
Од World of Warcraft само ова го имам гледано едно 9-10 пати

South Park - Make Love, Not Warcraft | South Park Studios Deutsch

Diablo

Gaining Experience
5 ноември 2014
57
111
Не сум баш информиран. Може ли играва да ја симнам од сајтов погоре?Видов дека пишува Тry free.
Или подобро е да ја симнам од торент? Дали Вие што играте давате по 60 евра на 6 месеци или како?

magicdadi

Intern
7 мај 2021
5
9
Не сум баш информиран. Може ли играва да ја симнам од сајтов погоре?Видов дека пишува Тry free.
Или подобро е да ја симнам од торент? Дали Вие што играте давате по 60 евра на 6 месеци или како?
Секоја експанзија(обично искачаат на секој 2-3 години) се плаќа, 50 евра е обично на искачање и после се плаќа уште субскрипција секој месец од вредност на 12 евра. Ако имаш голд во играта, можеш да си го плаќаш месецот со голдот. Не е тешко да се собере тој голд ако активно ја играш играта. Дури ако играш подолго време можеш да си собереш голд во вредност од 50 евра и да си ја купиш целата експанзија така. Try free ќе ти даде да играш до 20 level.
која експанзија ја играте ? Vanilla ? TBC ?
Станува збор за retail, оригиналот, Dragonflight како и да сакаш да го наречеш.

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.142
5.146
Битола
Зошто вака прајте сеа ебаго. Едвај излегов од таа дупка на очај (рејдавме 4 дена во неделата со години), сега ми нудиш кокаин под нос. Нечовечки.

mihovkris

Unstoppable
1 јуни 2016
3.357
2.939
Неготино
Зошто вака прајте сеа ебаго. Едвај излегов од таа дупка на очај (рејдавме 4 дена во неделата со години), сега ми нудиш кокаин под нос. Нечовечки.
1696510935615.png
Играв и Ascension, еве и Dragonflight чека приватен сервер за еден месец. Јас играм од 2008ма, без престан.

pecko95

Gaining Experience
5 април 2018
215
175
Мозочен Удар е првиот македонски semi-hardcore guild на Tarren Mill. Нашите цели се Mythic raid progress и добра забава. Минатата сезона постигнавме Cutting Edge, сезонава ја земавме полабаво, а следната сме амбициозни да земеме уште еден. Формирани сме на почетокот на Dragonflight експанзијата од екипа што има искуство со WoW од Vanilla. Секој нов член е добродојден. Имаме групи за m+, heroic raid, pvp и слично. Од новите членови очекуваме пријателски однос, нетоксичност и лојалност кон нашата заедница. Ако сте вие тука за нас, ние ќе бидеме секогаш тука за вас! Напшиот guild има сериозен пристап кон амибициозни гејмери кои немаат gear, а покажуваат интерес за progress. Од потенцијалните raider-и очекуваме 90% присуство и истото го цениме соодветно.

Raid денови:
Среда/Четврток : (21:00-24:00)
Недела: (21:00-24:00)

Слободно пишете ми мене или пак .kirus и maro7777 на Discord доколку сте заинтересирани
Дали може во guild-от да се приклучиш и ако не си на Tarren Mill? Јас сум на Twisting Nether, знам дека спомнаа за cross-realm guilds ама не знам дали е веќе достапно, или ке може дури од War Within експанзијата?

Edit: Јбг, еден google search требаше прво да направам, cross-realm guilds како feature доаѓа со следната експанзија. А може и да почнам да левелирам нови карактери таму :D

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
46.070
Мислења
954.894
Членови
34.481
Огласи
2.292
Најнов член