Taurus
Модератор
Taurus's setup
- Processor & Cooler
- i5-2500K Quad 3.3GHz LGA 1155 6MB + Cooler Deepcool Gammaxx 200
- Motherboard
- Gigabyte Z68P-DS3
- Storage
- WD 1ТB SATA3 Caviar Black 7200rpm 64MB + SSD 2.5" Samsung 850 Evo 250GB
- PSU
- 460W Gigabyte Superb Real Power
- RAM
- 2x4GB DDR3 1866Mhz Kingston CL11 HyperX Genesis
- Video card
- Sapphire ATI PCX R9 270X 2GB GDDR5
- Case
- Gigabyte LUXO X140
- Mouse
- Zalman ZM-M300 Black
- Keyboard
- Sweex Illuminating
- Audio
- DeLux 2.1
- Monitor
- Dell UltraSharp U2311H 23" e-IPS
- OS
- Win 8.1
Еве вака да почнам јас.
Тоа беше некаде во 7 одделение, беше есен.
Дотогаш имав слушано од други како било тоа, имав гледано на телевизија во списанија... Ама не ми се имаше случено мене. Сите кажуваа дека било нешто прекрасно, нешто многу убаво.
Имав трема, незнаев како треба, незнаев што треба да правам со рацете, ама таа знаеше, ми помогна. Ми покажа како треба, што треба да направам, ми покажа како да се движам со рацете, да бидам нежен, да притиснам на вистинските места. Таа имаше повеќегодишно искуство.
И така заврши моето прво искуство на компјутер, мојот прв час на курсот по компјутери.
Тоа беше некаде во 7 одделение, беше есен.
Дотогаш имав слушано од други како било тоа, имав гледано на телевизија во списанија... Ама не ми се имаше случено мене. Сите кажуваа дека било нешто прекрасно, нешто многу убаво.
Имав трема, незнаев како треба, незнаев што треба да правам со рацете, ама таа знаеше, ми помогна. Ми покажа како треба, што треба да направам, ми покажа како да се движам со рацете, да бидам нежен, да притиснам на вистинските места. Таа имаше повеќегодишно искуство.
И така заврши моето прво искуство на компјутер, мојот прв час на курсот по компјутери.