Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Моделирање ентериер на детска соба

samoil

Intern
1 мај 2007
53
0
Да не случајно некој познава некакво програмче специјализирано за цртање детски соби?

M

Mr.Alien

Гостин
Kitchen Draw.
Во основае наменет за цртање на кујни, но може и други простории. Има предефинирани елементи, чии димензии можеш и сам да ги задаваш. Располага и со сосема солиден 3Д рендер.

Друга алатка - Home Arhitect.

samoil

Intern
1 мај 2007
53
0
Kitchen Draw.
Во основае наменет за цртање на кујни, но може и други простории. Има предефинирани елементи, чии димензии можеш и сам да ги задаваш. Располага и со сосема солиден 3Д рендер.

Друга алатка - Home Arhitect.

Имам Kitchen Draw, не ми врши работа, ми треба програм што е наменет стрикно за детски соби.Сепак благодарам

reng

Intern
13 август 2007
683
19
Епа барај на интернет, очигледно никој не е запознаен со таква програма. Незнам ни дали ќе најдеш воопшто пробај помачи се малце може има.

StarBuck

Intern
16 февруари 2008
1.295
48
Мислам дека е тешко да најдеш нешто специализирано за детски соби. Морам да ти го препорачам Sketch Up, free ware е од Google, го користат и професионалци заради палетата опции, а и аматери заради едноставноста. Плус, имаат огромна дата база online со готови соби, елементи (кревети, шкафови, маси, столчиња) и 300 други чуда кои можат да се импортираат во својот проект.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.068
Мислења
1.005.164
Членови
36.673
Најнов член
gogins