Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

MKHost со промоција за 2 години постоење

• Ја почнал/а темата D
  • Време на почнување
Статус
Затворена за нови мислења.

D

Администратор
31 март 2007
3.977
4.142
www.aqtos.com
Веб хостинг компанијата МКХост (www.mkhost.org) организира промоција за 2 години постоење со 50% попуст на хостинг пакети....

Да им го честитам 2 години постоењето.... :)

:p

P.S. MKХост админот е тука, можеше и сам да се пофали... :))

mkhost

Intern
6 април 2007
14
0
mkhost.com
Веб хостинг компанијата МКХост (www.mkhost.org) организира промоција за 2 години постоење со 50% попуст на хостинг пакети....

Да им го честитам 2 години постоењето.... :)

:p

P.S. MKХост админот е тука, можеше и сам да се пофали... :))

Здраво,
Благодарам за известувањето. Да, по повод две години постоење МКХОСТ организира промоција : 50% попуст за сите корисници. Користете го промотивниот код за попусти при нарачка : 2godinimkhost и веднаш крајната сума ќе биде пресметана со попустот. Искористете го истиот и користете го засекогаш додека сте наши клиенти.
Две години напорна работа, две години онлине, две годишно искуство во хостинг бизнисот, две години стекнување на однос спрема нашите клиенти, привлекување на нови клиенти, одржување на промоции, пријателска поддршка за клиентите, онлине форум, помош преку ИРЦ, helpdesk, billing систем, консултации со искусни администратори, помош, решавање проблеми со странски и наши администратори, решавање на критични проблеми, одбрана од denial of service напади и уште многу големо стекнато искуство. Секако, клиентите пред се`.
Благодариме на сите досегашни и идни клиенти за целата поддршка, доверба и соработка.
МКХОСТ хостира најразлични веб страни, почнувајќи од веб страни на училишта, организации, фирми, поголеми и помали компании, па до големи портали со огромен дневен сообраќај.
За ИРЦ клиентите секогаш се трудиме да добијат максимален уптиме, затоа што тоа е една од примарната цел на ИРЦ услугите. Датацентрите каде се хостираат ИРЦ серверите ги избираме со добра ддос заштита, така што клиентите добиваат максимален уптиме.
Повеќе Македонски радија вршат онлине стриминг преку МКХОСТ, така што добиваат повеќе слушатели, се зголемува нивниот рејтинг ...
МКХОСТ нуди уште многу други услуги. За повеќе информации може да ја посетите нашата веб страна www.mkhost.org .
Ви Благодариме! :)

Ismet

Intern
7 април 2007
250
4
Navistina dobra ponuda koja vredi da se iskoristi :)
Mozebi i jas ke iskoristam nesto od ovaa akciska rasprodazba ;) lol.

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Navistina dobra ponuda koja vredi da se iskoristi :)
Mozebi i jas ke iskoristam nesto od ovaa akciska rasprodazba ;) lol.

За која понуда конкретно станува збор?

Несакам да звучам лошо ама од мој аспект на гледање ниедна од хостинг понудите не ми изгледа прифатлива.

Што се однесува до заштитата од DDos и Uptime за кој велите дека е на високо ниво, дали може да ни презентирате конкретна статистика за Uptime? Може и со конкретен пример (IRC bot кој идлувa на некој сервер и слично) Или да ни објасните на кој начин ја вршите заштитата?

Дали планирате во иднина да ги подобрите пакетите? Прашувам бидејќи сегашниве не се баш конкурентни во однос на поразвиените светски компании.

Кога веќе тврдите дека сте добри и успешни, дали може да презентирате некој график во кој би можеле ние да ги споредиме условите, цените и со тоа предностите на mkhost.org? На овој начин би го привлекле вниманието на тие што треба да се одлучат кај ќе ги хостираат страниците и би им олесниле во одлуката ;)

Поздрав

mkhost

Intern
6 април 2007
14
0
mkhost.com
За која понуда конкретно станува збор?
По повод две години постоење МКХОСТ организира промоција : 50% попуст за сите корисници. Користете го промотивниот код за попусти при нарачка : 2godinimkhost и веднаш крајната сума ќе биде пресметана со попустот. Искористете го истиот и користете го засекогаш додека сте наши клиенти.
Несакам да звучам лошо ама од мој аспект на гледање ниедна од хостинг понудите не ми изгледа прифатлива.
Слободно пишете каква хостинг понуда ви се допаѓа и може да ви оформиме понуда за истата.
Што се однесува до заштитата од DDos и Uptime за кој велите дека е на високо ниво, дали може да ни презентирате конкретна статистика за Uptime? Може и со конкретен пример (IRC bot кој идлувa на некој сервер и слично) Или да ни објасните на кој начин ја вршите заштитата?
Ultimatum is [email protected] * ultimate
Ultimatum on @#mkhost
Ultimatum using *.undernet.org The Undernet Underworld
Ultimatum is away: Try nick: Ultlmate
Ultimatum has been idle 503hrs 6secs, signed on Sun Jan 15 22:21:42
Ова е постар лог од "idle" на еден bouncer. Инаку сме имале и блиску 1000 часа "idle" на Далнет мрежата, исто така на bouncer, на earth.mkhost.org серверот. Овде треба да се напомене дека влијаат повеќе фактори за uptime-от, и тоа ИРЦ серверите на кој е закачен ботот, секако и тие не се секогаш со 100% uptime.
Еве една кратка статистика за еден од ИРЦ серверите :
[c@earth ~] uptime
12:04PM up 274 days, 12:43, 3 users, load averages: 0.44, 0.79, 0.82

Заштитата за серверите ја вршат нашите администратори, додека пак ДДОС заштитата е во рамките на дата центрите каде што се наоѓаат серверите. Секогаш IT инженерите се трудат да понудат подобра ДДОС заштита со инсталирање на нови рутери, firewalls, како хардверски така и софтверски и секако со максимално пренасочување и митигација на нападите.
Слободно придружете се на ИРЦ каналот #mkhost на Ундернет серверите и зборувајте со операторите во врска со оваа непогодна проблематика со која што верувам многу провајдери како и обични луѓе се соочуваат.
Дали планирате во иднина да ги подобрите пакетите? Прашувам бидејќи сегашниве не се баш конкурентни во однос на поразвиените светски компании.
Секако, МКХОСТ секогаш е во тек со настаните во хостинг технологиите така да сите наши клиенти во иднина може да добијат само екстра услуги и хостинг простор или слично, за иста или помала цена од она сега што се нуди.
Кога веќе тврдите дека сте добри и успешни, дали може да презентирате некој график во кој би можеле ние да ги споредиме условите, цените и со тоа предностите на mkhost.org? На овој начин би го привлекле вниманието на тие што треба да се одлучат кај ќе ги хостираат страниците и би им олесниле во одлуката ;)
Поздрав
Официјалната веб страна е www.mkhost.org , споредбата на веб хостинг пакетите може да ја разгледате на следниот линк : http://www.mkhost.org/web_host_sporedba.php
Условите за користење може да ги прочитате на слединот линк : www.mkhost.org/uslovi.php , како и при нарачка на некој од пакетите.
Благодариме за идејата за график со споредби, може во брзо време да го направиме и истиот да го прикажеме со што идните клиенти би добиле подобра прегледност.

Секако, доколку имате дополнителни прашања слободно пишете - со задоволство ќе ви одговориме.

Ви Благодариме!

D

DimitarMK

Гостин
нека им е честит роденденот на Mkhost,инаку оваа понуда со 50% попуст е супер.

blue

Intern
8 мај 2007
3
0
Честитки за роденденот.
Во врска со промоцијата, ај да бидеме реални, пред извесно време цените на хостинг пакетите беа на половина од моменталните и сега дигаме прашина, продаваме лук и вода и на сето тоа има попут од 50% :luzer: :luzer:

Едит: Andrijeski побара (барем јас така го сватив) споредба на пакетите на МкХост со пакети на некоја друга хостинг компанија :)

Locutus

Intern
18 април 2007
40
0
Честитки и од мене. И ме интересира, дали сеуште трае попустот? :)

Во план ми е регистрација на домејн, па ме интересираше.

A^1^T^E^A^M

Баниран/a
18 април 2007
393
2
brmbrm.blog.com.mk
епа види на главната страна на ИТ доколку сеуште врти банерот од МкХост дека има 50% попуст , сигурно сеуште трае :)

mkhost

Intern
6 април 2007
14
0
mkhost.com
Честитки и од мене. И ме интересира, дали сеуште трае попустот? :)

Во план ми е регистрација на домејн, па ме интересираше.

Здраво,
За жал промоцијата е истечена. Истата траеше до 01.05.2007 . Очекувајте нови промоции наскоро.
Може слободно да не` контактирате за нарачка на домен.
Благодарам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.047
Мислења
1.004.889
Членови
36.671