Najnapred cestitki za forumot.
Za forumot ja licno doznav citajki go spisanieto "ENTER" . Vo tekstot sto go procitav forumot kako i idejata za forumot bea mnogu pogresno predstaveni.
Se nadevam deka site me razbirate sto mi e celta... - mnogu e pobitna idejata odosto samata realizacija na istata.
Da ne ispadne deka sum protiv it.com.mk forumot
Jas celosno go poddrzuvam ovaj forum i bi pomognal vo pravilen razvoj na forumot... se so cel sto poveke da se razviva cyber kulturata vo Makedonija i sto poveke Makedoncite da se educiraat i interesiraat za IT.
Za forumot ja licno doznav citajki go spisanieto "ENTER" . Vo tekstot sto go procitav forumot kako i idejata za forumot bea mnogu pogresno predstaveni.
Prvo bi sakal da kazam deka ova ne e bas prvoto takvo mesto zatoa sto mnogu odamna postoi forum posveten na IT - MKD Cyber Elite forumot www.mkd.elitenetwork.org - Nedostatocite vo MKDCE forumot se toa sto forumot se hostiran na free hosting ( forumer11.com ), toa sto administratorite na toj forum mozebi nemaat dovolno sredstva i uslovi za razvoj na eden vakov forum kako sto e it.com.mk koj ima daleku pogolema perspektiva od MKDCE isto taka mozebi i marketingot za MKDCE forumo ne e dovolen za da ima pogolema posetenost. Kako i da e celta i na dvata foruma i slicna - razmena na mislenja, prasuvanje, odgovaranje, pomos, noviteti, informacii i toa se od IT.Конечно и македонскиот сајбер простор го доби она што многумина ИТ професионалци, ентузијасти или само корисници, го очекуваа.... Местото наречено it.com.mk
Kako sto mozete i samite da vidite Goce Postolovski od Enter ne e dovolno zapoznat ili mozebi celta mu bila samo kolku da se napise nesto kako recenzija i najava za it.com.mkОва е само почеток кон градење на нешто многу поголемо и во секој случај, единствено на овие наши простори...
Se nadevam deka site me razbirate sto mi e celta... - mnogu e pobitna idejata odosto samata realizacija na istata.
Da ne ispadne deka sum protiv it.com.mk forumot
Jas celosno go poddrzuvam ovaj forum i bi pomognal vo pravilen razvoj na forumot... se so cel sto poveke da se razviva cyber kulturata vo Makedonija i sto poveke Makedoncite da se educiraat i interesiraat za IT.