- Ја почнал/а темата
Да се согласувам со вас тежок е малце но мислам дека за 200 грама + не ке игра некоја голема улога. Но сепак добро ке размислам фала ви3.02 kg да да тежок е
јас еве се мислам да порачам нешто со 17ка но гледав и 2та имаат потешка батерија но и 2та се негде околи 3.3, 3.4
али за 17 тоа е ок
но 3 за 15 е многу гледај да ти е некаде од 2,5 до 2,8
ме прави много постар друже не сум стар толку само 22 имамДа се согласувам со вас тежо
Наменет ке е за програмиранје т.е за проектите кои ке ми се зададат од на факултет. Значи не ке ми треба многу за играње игри, но од време на време може да инсталирам некоја понова игра. Знам дека и послаба конфигурација од оваа ке е супер за оваа намене, но веќе ако земам сакам да земам нешто посаглам.Само не кажа за која намена ќе ти е лаптопот, од тоа зависи и кои перформанси ќе ти се потребни.
Офф топикме прави много постар друже не сум стар толку само 22 имам
иначе пиши за што ти е лаптопот па гледај на тоа обрни поголемо внимание
Финтава е што од местово кај што го земам ке ми го дадат на рати пошто се знам со газдата на пц продавницава, е сега имаше и некои фуџицу со слични конфигурации ама според мене ацер би требало да се подобри од фуџицутогаш ок ти е за тија пари да видиш по фирми во ск може да уштедиш некое евро
Мислеше на вас ( fiasco и ти ).. Рано ти е за ВАСме прави много постар друже не сум стар толку само 22 имам
иначе пиши за што ти е лаптопот па гледај на тоа обрни поголемо внимание
Колку гаранција би имал ако го земеш Acer-от?Финтава е што од местово кај што го земам ке ми го дадат на рати пошто се знам со газдата на пц продавницава, е сега имаше и некои фуџицу со слични конфигурации ама според мене ацер би требало да се подобри од фуџицу
Мислам дека 1 годинаКолку гаранција би имал ако го земеш Acer-от?