- Ја почнал/а темата
znaci se si e ok si raboti toB...i naednas da receme ke treba da se naprai software update neli avtomatski si e namesteni mi se pojavue ikona gore i onaka pocnuva nenormalno da secka mausot se dvizi na frejmovi
...iskluciv toa vo system->preferences->appearance->visual effects iskluciv vizuelni efekti i pak znae da koci taka...cekam dali ke se oporavi i na kraj restart od kopce....ima li nekoe care na pr znam kaj xp-to odam properties na my computer i u device menager ili kaj bese ima preferences i isklucuev skoro site efekti i si rabotese toB....mislam mora da ima neso takvo 
imaku ne sum neso tapa imam 512 MB ram,procesor AMD SEMPRON 64bit e sega me koci malce grafickata poso mi e onboard i mi e 256 ali psoo imam slabo ram stavena mi e na 64....bi trebalo do toa da e problemot t.e da mi ukocuva cel kompjuter poradi efektite ili pak mozebi ne....
ajde nekoj poiskusen so ubuntuvo neka kaze............
imaku ne sum neso tapa imam 512 MB ram,procesor AMD SEMPRON 64bit e sega me koci malce grafickata poso mi e onboard i mi e 256 ali psoo imam slabo ram stavena mi e na 64....bi trebalo do toa da e problemot t.e da mi ukocuva cel kompjuter poradi efektite ili pak mozebi ne....
ajde nekoj poiskusen so ubuntuvo neka kaze............