И јас го користам од корона наваки, и е ок.Го користам 2/3 год за пристап од работа до домашниот пц и супер е.
Но последно време ми стигаат извесување дека ме приметиле во последните 40 дена имам зголемена активност.
Дали имам друга алтернатива,замена за овој програм?
Направи uninstall и спушти го пак на двата компјутери. Ќе си раат 2 месеци минимум.Го користам 2/3 год за пристап од работа до домашниот пц и супер е.
Но последно време ми стигаат извесување дека ме приметиле во последните 40 дена имам зголемена активност.
Дали имам друга алтернатива,замена за овој програм?
мислиш дека ќе се реши ако намалам на активност една/две недели?Направи uninstall и спушти го пак на двата компјутери. Ќе си раат 2 месеци минимум.
Истото беше и кај мене.
јас го одмарам сега anydesk,и кај мене застана anydesk по 100 секунди засек ми праве,
ULTRA VIEWER е моментално замената, сега за сега со еден компјутер командам,
не е како енидеск, ама врше работа.
Ништо не е тоа. Глупи АВ енџини го гледаат како таков затоа што има код со кој преземеш контрола над друг компјутер.Virustotal за ULTRA VIEWER кај мене еве што вели:
Погледнете го атачментот 131202
Ќе го пуштиш преку WeTransfer - Send Large Files & Share Photos Online - Up to 2GB Free или слични сервисиСе релаксирав малку со ULTRA VIEWER, не знам дали ги открив сите функционалности. Можам да читам документи од другиот компјутер, можам да гледам фотографии, ама не можам да преземам (копирам) од од еден на друг компјутер. Нешто сум пропуштил, или???
Која би била практичната примена ако не можам некој документ да го преземам кај мене на компјутерот?
Ова е успешно.Многу одоколу работава. Наместо директна врска, да ги праќа преку трет сервис…
![]()
How to send files on UltraViewer?
To send file, please following this instruction: - While remote controlling your partner computer, press F1 to toggle the chat box on.www.ultraviewer.net