Како може да се неофицијална,кога е единствената продавница на Хи?Ова се живи глупости цццццц.
Како може да се неофицијална,кога е единствената продавница на Хи?Ова се живи глупости цццццц.
Што не ти е јасно. Хи е неофицијална продавница затоа што во МК сеуште нема официјална Ми продавница (брендирана што продава само Ми производи) .Хај, Анхоч, Сет и останатите сите се неофицијални дилери. Хај е продавница што нуди подобра поддршка за нив, од останатите само.Како може да се неофицијална,кога е единствената продавница на Хи?Ова се живи глупости цццццц.
Добро бе што се лутиш одма?ејјјјј стварно не си фер,ми се скара види гоШто не ти е јасно. Хи е неофицијална продавница затоа што во МК сеуште нема официјална Ми продавница (брендирана што продава само Ми производи) .Хај, Анхоч, Сет и останатите сите се неофицијални дилери. Хај е продавница што нуди подобра поддршка за нив, од останатите само.
Јако си информиран и сѐ знаеш браво...Xiaomi to Soon Open Mi Home Store in Greece - Gizmochina
Еве кај ќе биде најблиската официјална продавница на Xiaomi
У меѓувреме, дечките од Хај мк се специјализираат само во продавање и подршка на овие модели, и си ги порачуваат од ХХ сајт, исто како што ти би си го порачал преку Али![]()
имаш и грчки форум ама тешко дека сервисот а и цените на новите модели да бидат достапни како во хајXiaomi to Soon Open Mi Home Store in Greece - Gizmochina
Еве кај ќе биде најблиската официјална продавница на Xiaomi
У меѓувреме, дечките од Хај мк се специјализираат само во продавање и подршка на овие модели, и си ги порачуваат од ХХ сајт, исто како што ти би си го порачал преку Али![]()
колку ти испадна?Јас од Грција го зедов, задоволен од услугата во продавницата плус данокот назад![]()
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Не се лутам, само гледам да ти појаснам.Добро бе што се лутиш одма?ејјјјј стварно не си фер,ми се скара види го
Значи дали продаваат друг бренд во продавнциата на Хи?
Јасно ми е дека Анхоч и останатите продаваат Хи телефони,јас од анхоч го земав 4х.
Благодарам за инфотоНе се лутам, само гледам да ти појаснам.
Да носат и OnePlus по нарачка мислам.
Со швалерката на одмор отиде.Мејкеров 2 недели го нема, го прчи некаде или...?
На одмор е.Мејкеров 2 недели го нема, го прчи некаде или...?
Тоа е веќе друга приказна. Носи го во сервис.
Ова е одговор од нивна "техничка подршка"?Дијагноза:
Не е ни софтверски, ни хардверски проблем ?
Е каков е, природна непогода ?
Смешки, Histore, немам коментар.
Ова е одговор од нивна "техничка подршка"?![]()
не дај боже да ти е последенДапз, а веќе им потенцирав дека не е софтверски проблем.
По се ми изгледа дека последен телефон ми е овај ми5с, од се чудев зошто s стои во името, изгледа за Shit било
en.miui.com па ќе најдиш за твојот телефон до каде е глобалниот ром...Чепкајки вака по телефонот гледам нема апдејти, но откако кликнав на сетинзи па "Update..." почна нешто да се даунлоадира/апдејтира, иако првичниот екран вика No updates available ...
Ви се има вака нешто десено?
И ако да, како да видам прво што има во новиот апдејт ако не ми го дава на дефолтниот скрин?
П.с. Global Stable ROM e...![]()
Ти го симнува истиот ром што веќе го имаш во телефонот.Чепкајки вака по телефонот гледам нема апдејти, но откако кликнав на сетинзи па "Update..." почна нешто да се даунлоадира/апдејтира, иако првичниот екран вика No updates available ...
Ви се има вака нешто десено?
И ако да, како да видам прво што има во новиот апдејт ако не ми го дава на дефолтниот скрин?
П.с. Global Stable ROM e...![]()
Едит:
( MIUI 8.2 Global Stable ROM: Redmi Note 4X/Qualcomm, Redmi 3S/Prime, More Added - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum )
После читајки ова, гледам има 8.2, а?
Иако мојов модел (МТК) го пишува дека веројатно покасно ќе има апдејт за него.. претпоставувам ова сеа шо се апдејтира е баш тоа.. на 8.2?
незнам што да ти кажам, немам никаква врска со Хај Стор, ниту пак со нивниот сервис/техничка поддршка.Дијагноза:
Не е ни софтверски, ни хардверски проблем ?
Е каков е, природна непогода ?
Смешки, Histore, немам коментар.
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден