Alekso1980
read-only
- 23 декември 2019
- 3
- 1
Ajde stom e podobar note 8 pro od a70 go menjam nov note 8 pro ne za a70 tuku za a50 nov .
Ajde stom e podobar note 8 pro od a70 go menjam nov note 8 pro ne za a70 tuku za a50 nov .
Ти или не си видел кој шит се А50, или имаш садомазохистички идеиAjde stom e podobar note 8 pro od a70 go menjam nov note 8 pro ne za a70 tuku za a50 nov .
. Да имаш бенд20 тоа Н8Про-то одма ќе ти се мењав.Ajde stom e podobar note 8 pro od a70 go menjam nov note 8 pro ne za a70 tuku za a50 nov .
Може линк од Redmi Note 8... :blush:
Redmi Note 8 Pro? Не ми се допаѓа Mediatek па и во перформанс тест баш и не го надмашува значително, не играм игри, G-Cam кај RN7P наместо RN8P каде сеуште нема некој стабилен развој и е знак ? за во иднина...
No Band 20 - RN7P ме одвраќа
Pozz do site Xiaomi users and fans , korisnik sum na Pocophone i posledno vreme mi izleguvaat nekoj reklamni banercinja od browserot , znae li nekoj kako da gi izbrisam?
Screenshot
Најверојатно некој сајт те "излажал" да се претплатиш на нотификации.Pozz do site Xiaomi users and fans , korisnik sum na Pocophone i posledno vreme mi izleguvaat nekoj reklamni banercinja od browserot , znae li nekoj kako da gi izbrisam?
Screenshot
кратко- ДА вреди. Но пример ако не си пробал амолед или по некоја причина не ти е битно или не си многу по сликање тогаш заштеди си пари земи си го редми-то.Што мислите за камерите на RN8P и Mi Note 10? Дали според вас вреди x2 разликата во цена?
Ако камера е прв приоритет јас би избрал А50 бидејќи има подобра примарна камера од двата модела што ги спомна. Ми9Т има 2х телефото а самсунзите немаат. Оне УИ е подобар од Ми УИ секако а батеријата им е иста со тоа што шаомито држи нешто повеќе.Здраво, здраво.
Ме интересира кое е вашето мислење за следново прашање - Кој е подобар телефон Xiaomi Mi 9T или Samsung Galaxy A51? Се надевам дека ќе образложите зошто мислите така.
Лично - а тоа не значи дека сум нешто посебен во барањата, впрочем оваа се, верувам и самите знаете, “ванила“ барања -, приоритети ми се следниве (не во тој специфичен редослед):
И, алтернативно, ако мислите дека знаете друг телефон, кој до цена од 19,000/20,000 денари, е подобар од горенаведениве, повелете и спомнете ми го.
- Добра камера;
- ОС искуство да е пријатно;
- Батеријата да е пристојна;
- Не сум гејмер, само онака од време на време можам некоја Tower Defense игра;
Фала многу у секој случај!
Измена мала: MIUI корисници, какво искуство имате? Во однос на ONE UI?
кратко- ДА вреди. Но пример ако не си пробал амолед или по некоја причина не ти е битно или не си многу по сликање тогаш заштеди си пари земи си го редми-то.
Ако камера е прв приоритет јас би избрал А50 бидејќи има подобра примарна камера од двата модела што ги спомна. Ми9Т има 2х телефото а самсунзите немаат. Оне УИ е подобар од Ми УИ секако а батеријата им е иста со тоа што шаомито држи нешто повеќе.
Грешиш Ноте 10 ја има најдобрата камера во Светот моментално,а дека РН8П прави одлични фотки тоа нема утка,јас да сум на твое место секако би идел на Ноте 10 без никакво размислување.Приоритет ми се камерата и батеријата, амолед е секако подобро екран, игри воопшто не играм. Е сега, што гледав видеа, ми делува дека RN8P со главната камера прави доста добри фотографии, можеби и подобра од Mi Note 10, можеби и грешам. А во секое друго поле околу камерите мислам дека Mi Note 10 е подобар. Не знам само предните камери каков квалитет им се.
Не е се во пикселажата. Не трчајте по бројки.
Ме интересира колку секунди shutter speed имаше наместено на ИП11?Еве ти уште една компрација, само да ве потсетам да не ве збуни, сликите ги зумирам пред да направам скриншот од нив, кога вие додатно ќе зумирате во бровсер, овие што се од 12 мегапиксела на популарниве сегашни хај енд телефони може да ви изгледаат лоши, имајте во предвид дека се работи за значаен зум/crop, но сеедно Mi Note 10 ги прави пепел, 27 мегапиксела + GCAM е премногу дури и за најдобрите камери оваа година.
иПхоне 11 night mode,
Погледнете го атачментот 82689
Мi Note 10 GCAM - HDR Enhanched Night Mode,
Погледнете го атачментот 82690
Max, 3-4 на таа локација не дава повеќеМе интересира колку секунди shutter speed имаше наместено на ИП11?
Следниот пат пробај со сталак,обично мене ми даваше по 10 секунди види на стабилна површина ќе ти даде можност 30 секундиMax, 3-4 на таа локација не дава повеќе
Нема веќе Iphone,сеа користи Ми Ноте 10.Следниот пат пробај со сталак,обично мене ми даваше по 10 секунди види на стабилна површина ќе ти даде можност 30 секунди
Следниот пат пробај со сталак,обично мене ми даваше по 10 секунди види на стабилна површина ќе ти даде можност 30 секунди
И да има ретко кој знае која верзија и сетинзи да подеси, Mi Note 10 е нов сензор и не е исто.Веќе има Gcam за Mi Note 10? На youtube немам сеуште видено ниедно видео од споредба со stock и gcam.
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, White, 90YV0LG3-M0NA00
31.950,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден