Ќе троши поќеОпа бато. Ја го ја. Ај да видеме тај ваш апдејт шо тоуку брлавеете по него шо ќе напрае?
Покофоун формула један.
Погледнете го атачментот 92713
Те изшпиунираа кинезите дека злоупотребуваш нивни браузер па те казнуваат сегаВака од прво не приметувам никаква разлика, едино шо го нема МИ броузеро.
Баш преку него гледав порниќи
Нека троше коуку сака. Ја и така пред спиење го пунам секој ден.
Најдеме го. Скриен бил. И порниќите ми се тукаТе изшпиунираа кинезите дека злоупотребуваш нивни браузер па те казнуваат сегасега ќе ти пушта алиекспрес предлози да си купиш real size dolls
Sent from my MI A3 using Tapatalk
Сунце му калајсано Мјауевско 12. Сеа ги нема доле трите компчиња за back,Опа бато. Ја го ја. Ај да видеме тај ваш апдејт шо тоуку брлавеете по него шо ќе напрае?
Покофоун формула један.
Ова го немаш во сетинзи?Сунце му калајсано Мјауевско 12. Сеа ги нема доле трите компчиња за back,
за отворени апликации и чистење апликации. Flowting windows, моутинг миндоус тракатанци само ме нервират , бар за сеа за почеток.![]()
Ај да видеме за неколку дена дали ќе се свикнеме на овие нови опции.
А баш фино точно си пишиш фулскрин џесчрсАаа да штиклираме го тоа фул скрино преска гледајки едно видео за мјауито со новите опции. Искрено не ми свиѓат тоа фул скрин џесчрс опциите. Баш ме нервират. Ќе ги исклучам под хитно.
Други пут чу се гет јуст ту ит. Сада за сада их не желим.А баш фино точно си пишиш фулскрин џесчрсгет јуст ту ит, супер се
Sent from my MI A3 using Tapatalk
Зависи, сега имаш и Mi 10 Lite 5G за слична цена со подобар хардвер, подобар екран, 5Г но со помала батерија и за нијанса полоша камера.Mi Note 10 Lite 6GB Ram/128 вреди нов за 19к со 1год гаранциј? Јак телефон ми личи.
Mi Note 10 Lite 6GB Ram/128 вреди нов за 19к со 1год гаранциј? Јак телефон ми личи.
Jas go imam istiot zakon tel e da znajs i baterija top e 5260mlЗависи, сега имаш и Mi 10 Lite 5G за слична цена со подобар хардвер, подобар екран, 5Г но со помала батерија и за нијанса полоша камера.
А измеѓу тој и XIAOMI Redmi Note 9 Pro кој е подобар?15.400 мислам дека е ОК цена.![]()
Xiaomi Poco X3 NFC | Ledikom
Xiaomi Poco X3 NFC - Prodazba na mobilni telefoni i galanterija, profesionalen servis na mobilni telefoni. Najniski ceni na pazarot i dvegodisna garancija.ledikom.mk
Разликата е што Poco X3 Nfc има подобар екран 120hz,друго колку што гледам е све исто.А измеѓу тој и XIAOMI Redmi Note 9 Pro кој е подобар?
Ајде искрено, дали сметате дека 120hz екран е предност или е глупост само што додава на цена и троши бајаги повеќе батерија?Разликата е што Poco X3 Nfc има подобар екран 120hz,друго колку што гледам е све исто.
А измеѓу тој и XIAOMI Redmi Note 9 Pro кој е подобар?
Освен тоа, има подобар процесор, Fast charging 33W спрема 30W кај Н9П.За камера незнам,мислам дека се тука некаде.Разликата е што Poco X3 Nfc има подобар екран 120hz,друго колку што гледам е све исто.
Не сум користил телефон со 120hz екран,но по видеата што сум ги гледал,ДА предност е.Инаку мислам дека во секој момент можеш да си намалиш на 60hz со што би заштедил на батерија.Ајде искрено, дали сметате дека 120hz екран е предност или е глупост само што додава на цена и троши бајаги повеќе батерија?
Искрено мене како обичен корисник,кој фб,инстаграм,вибер,и прелистувач користам,не би ми сменило ништо 120hz,доволни ми се 60hz.Ајде искрено, дали сметате дека 120hz екран е предност или е глупост само што додава на цена и троши бајаги повеќе батерија?
Освен тоа, има подобар процесор, Fast charging 33W спрема 30W кај Н9П.За камера незнам,мислам дека се тука некаде.
Едит: Заборавив дека има и stereo,додека кај Н9П нема
Не сум користил телефон со 120hz екран,но по видеата што сум ги гледал,ДА предност е.Инаку мислам дека во секој момент можеш да си намалиш на 60hz со што би заштедил на батерија.
Па различно е. 732G vs 720G, понов процесор. Според бенчмарк 723G е за нијанса подобар. За камера како што реков не се разбирам.Искрено мене како обичен корисник,кој фб,инстаграм,вибер,и прелистувач користам,не би ми сменило ништо 120hz,доволни ми се 60hz.
Погледнете го атачментот 92788
лево е Poco X3,десно RN9P,што е тука подобро на Poco?
и да батерија Poco има 100mah има подобра,ако на некој тоа нешто му значи.
еве ги камерите Погледнете го атачментот 92789
лево Poco X3,десно RN9P.