kikomir
Gaining Experience
- 30 јуни 2015
- 58
- 61
@MadBuldog овие Gateron компатибилни се со Cherry MX? Валјда во пакување мора да ги купиш не можи еден по еден а?

И да, компатибилни се.
@MadBuldog овие Gateron компатибилни се со Cherry MX? Валјда во пакување мора да ги купиш не можи еден по еден а?
Да овие компатибилни се со Cherry MX, Gateron ги произведува и за ZealPC сите свичови како тие што ги имав нарачано јас (погоре наведени), исто и во Steelseries Apex 7 свичовите се Gateron Red али има огромна тактилна и звучна разлика меѓу Gateron Red и сите свичови од ZealPC, да речеме (релативно) дуплата цената кај Zeal си има оправдание.@MadBuldog овие Gateron компатибилни се со Cherry MX? Валјда во пакување мора да ги купиш не можи еден по еден а?
а што тип на свитчеви планираш да зимаш? лиенеаени, тактилни или клики?Дали некој од вас има само ЕДЕН свич за продавање. Сакам сам да пробам менување на свич и нов вид на свич.
Досега сум користел исклучиво Cherry MX Red и Brown, што значи линеарни и тактилни. Сакам да пробам клики налик Cherry MX Blue.а што тип на свитчеви планираш да зимаш? лиенеаени, тактилни или клики?
Имаш избор од клики на Candykeys, мислам дека имаат сеуште лагер од:Досега сум користел исклучиво Cherry MX Red и Brown, што значи линеарни и тактилни. Сакам да пробам клики налик Cherry MX Blue.
Пиши ми, можам да те снабдамДали некој од вас има само ЕДЕН свич за продавање. Сакам сам да пробам менување на свич и нов вид на свич.
smd led e, ne se odlemuva ledot samo 2 pinaАко лемам, одлемувам на ваков PCB со RGB LED, да не го заебам ледот?Погледнете го атачментот 92347
Немаш гајле, само гледај да земеш 3 пин свичови, зошто плочава не ти подржава 5 пински. Можеш и такви да земеш али ќе имаш уште еден чекор да ѓи отстраниш двете пластични пина од секој свич.Ако лемам, одлемувам на ваков PCB со RGB LED, да не го заебам ледот?Погледнете го атачментот 92347
Имаше во Галерија некоја Redragon hotswappable, само не знам кој модел беше.Требаше уште на времето да земам hot swappable тастатура но не најдов кај нас. Не знам дали продаваат не сум проверил во скоро време. Да не мора човек со лемење да се малтретира.
Jас имам таква,Redragon Kala hot swappable,му имам сменато на 10 најкористени тастери Gateron Clear другите се синиИмаше во Галерија некоја Redragon hotswappable, само не знам кој модел беше.
Annepro 2 ѕирни. Имаш Gateron Brown варијанта, што е the better mx brown. А имаш и клики верзија со box white ако ти се префрла на клики свичеви.Предлог за безжична механичка до 150е?
Моментално имам и сум задоволен од GSkill MX Brown.
Заборавив да пишам дека преферирам ТКЛ.Annepro 2 ѕирни. Имаш Gateron Brown варијанта, што е the better mx brown. А имаш и клики верзија со box white ако ти се префрла на клики свичеви.
Пиши импресии кога ќе стигни, баш ме интересира Keychron QC.Заборавив да пишам дека преферирам ТКЛ.
Нарачав Keychron K8 со Gateron Brown, hot swap, white backlight.
Можеш ако се компатибилни.Дали не можам пример да одлемам свичови од стара тастатура и да ги префрлам на друга ако се компатибилни?
Испратено од OnePlus 5T преку IT.mk форум апликација
под мониторите гуми, сунѓери или дрво и од каде ги купи?Во денешната епизода, менувавме Zealios со Box Whites, пошто тактилни свичеви ми се ко растителен кашкавал. Box Whites се <3
Погледнете го атачментот 92521
3Д Принтани се со специјален резин што личи на дрво.под мониторите гуми, сунѓери или дрво и од каде ги купи?
Супер thx. Ќе се најди ова.3Д Принтани се со специјален резин што личи на дрво.
Повели шема Presonus Eris 3.5 Speaker Stands by RicoLycan