Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Meta Verified (FB/Insta)

coNNectMKD

Practice makes perfect
13 март 2017
1.037
1.138
Skopje
Дали опцијава е само за „одредени“ профили или сите ја имаат? Не можам да најдам доволно информации ниту пак е објаснето за нормални луѓе на нивниве супорт линкови.

Чекорите што им се објавени, ако ги следиш баш како што викаат, заглавуваш на 2 пати и тоа:
  • 1 проблем е што во менито на Инста нема ред кај што пишува „Meta Verified" туку само стандардното да побараш верификација преку праќање на документи;
  • 2 проблем ако следиш чекори преку Meta Business на ФБ, во полето "Meta Verified“ не вади ништо, стојат празни прозорчиња.

За Македонија сеуште немаат овозможени за сите или нешто не правам како што треба? Али не гледам други опции, тие се...

TylerMkD

Guru
7 ноември 2014
4.472
9.488
Дали опцијава е само за „одредени“ профили или сите ја имаат? Не можам да најдам доволно информации ниту пак е објаснето за нормални луѓе на нивниве супорт линкови.

Чекорите што им се објавени, ако ги следиш баш како што викаат, заглавуваш на 2 пати и тоа:
  • 1 проблем е што во менито на Инста нема ред кај што пишува „Meta Verified" туку само стандардното да побараш верификација преку праќање на документи;
  • 2 проблем ако следиш чекори преку Meta Business на ФБ, во полето "Meta Verified“ не вади ништо, стојат празни прозорчиња.

За Македонија сеуште немаат овозможени за сите или нешто не правам како што треба? Али не гледам други опции, тие се...
Сеуште се дава во етапи, кај некои профили имаш опција за двете платформи, кај некои за една...

15 долари месечно, се плаќа преку App Store (ваљда и Play Store). По платформа.

coNNectMKD

Practice makes perfect
13 март 2017
1.037
1.138
Skopje
Сеуште се дава во етапи, кај некои профили имаш опција за двете платформи, кај некои за една...

15 долари месечно, се плаќа преку App Store (ваљда и Play Store). По платформа.

Добро, а кој е заебот сега во оваа ситуација: Преку Мета, ми дава опција за верификација и ми вади 3 акцес акаунти, од кој еден мој личен ФБ, и 2 инстаграм акаунти. Поентата ми беше за верификација на еден од тие 2 инста профили, но кога и да продолжам, ми дава за наплата и за верификација на мојов ФБ профил...

Тешка глупост е Мета, ништо не им функционира како што треба.

2AM

Intern
22 април 2024
50
44
Skopje
Сериозно? И шо ќе добиеме со тоа? Ќе тргнат ли бар реклами?

Да, се тргаат рекламите и добиваш такво плаво знакче.
Ако е за рекламите, има некои клонови на Инстаграм кај кои рекламите се блокирани автоматски.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
48.485
Мислења
995.729
Членови
36.488
Најнов член
Dzoro