Доколку сеуште не сте дел од најголемата заедница на ИТ професионалци и ентузијасти во Македонија, можете бесплатно да се - процесот нема да ви одземе повеќе од 2-3 минути, а за полесна регистрација овозможивме и регистрирање со Facebook и Steam.
dali moze nekoj da mi pomogne kako menualno da ja smenam mac adresata znam deka e vozmozno pa baram pomos od poiskusnite . inaku imam ruter sto mislam deka e najgolema precka za toa pozdrav
Овде луѓето не гледаат на гравче. Треба да напишеш на што сакаш да смениш МАС, и ако мислиш дека треба, зашто закаш да смениш. Може не е решението во тоа што милиш. Опиши го пролблемот за да ти помогнеме.
Hmm..Aj, koga ke si odam doma ke zirnam kako bese tocnoto ime na programceto sto go koristev. Internetot sto go koristam doma e zaklucen na mac adresata na mojot kompjuter. Se sluci da treba da go sreduvam od brat mi kompjuterot, pa koga go steknav na mreza ispadna deka nekje da trgne.. Preku toj program ja podesiv manuelno od mojot komp mac adresata, si gi napravi site update-i bez problem..Mi tekna, eve ti go linkot. http://tmac.technitium.com/tmac/index.html