Enquito
poweruser
- 8 август 2017
- 2.604
- 1.765
Кај мене еднаш месечно така заблокира, летно време можеби и почесто.Не би требало тоа да се случува барем не често.
И можеби ќе прави некаков бекап на снимките.
Кај мене еднаш месечно така заблокира, летно време можеби и почесто.Не би требало тоа да се случува барем не често.
И можеби ќе прави некаков бекап на снимките.
MaxTV ресиверот или имаш Android бокс?Кај мене еднаш месечно така заблокира, летно време можеби и почесто.
Max tv receiverot така почнуваат да светат сите напред сијалички и така цело време.MaxTV ресиверот или имаш Android бокс?
Од кој ресивер имаш ти?Max tv receiverot така почнуваат да светат сите напред сијалички и така цело време.
Arris vip 2262Од кој ресивер имаш ти?
Ресиверите со кој се гледаат тв канали и да ги рестартираш дури и со постапката три пати пали гаси на задното копче остануваат снимките. Освен да ти се зезне нешто пример прегоре па да мора да пријавуваш да ти донесат нов друг модел ресивер.
Android бокс уредите се бришат подесувањата, зачуваните работи само ако направиш фабрички рестарт . Исто е како телефоните.
Погледнете го атачментот 133572
Знае некој дали овој рисивер може да се подеси да се контролира гласот на ТВ уредот како другиот рисивер Арис што им е? И ако да, како бидејќи во упатството не најдов таква ствар.
Тоа не HDMI ARC ами HDMI CEC.Да, би требало само ако имаш HDMI ARC влез на телевизорот. Ако мислеше да го контолираш боксот преку даљинското од тв.
Yep. Баш тоа.Тоа не HDMI ARC ами HDMI CEC.
Не му треба тоа на членот туку од тие универзалните далечински кои можат да го контролираат и ТВ уредот.
Овој уред не е од тие, т.е не е такво далинското.
Не видов да има HBO канали а јас го имам тој пакет.Пред 5 минути го активирав Magenta TV GO. Ги има скоро сите канали како и на TV. Квалитетот е солиден.
Ако си на оптика најмногу може до 5 ресивера, ако си ВДСЛ не се препорачува повеќе од 2 ресивери затоа што ке има пад на нетот ако не е битен нетот тогаш може слободно и 3 ресивера да се.Чисто информативно онака ме интересира до колку Телеком MaxTV/MagentaTV ресивери би можело едно семејство дома да има кој ќе му бидат вклучени на интернет и на нив да се гледа тв?
Јас имам два ресивера и работаат двете истовремено нормално едно со друго за минутка некоја покасно во тв сигналот.
Дали воопшто има ограничувања некакви?
Сеуште е во изработка апликацијата, и на некој уреди сеуште не е достапна.МagentaTV GO е достапна за инсталирање на iOS и Android. Ја има во store на телефоните со овие оперативни системи.
Апликацијата сепак сеуште не е средена да функционира се како што е замислено.
Јас ја инсталирав. Избришам MaxTV GO инасталирав МаgenaTV GO.Сеуште е во изработка апликацијата, и на некој уреди сеуште не е достапна.
Младичу само чил, све ке бидеЈас ја инсталирав. Избришам MaxTV GO инасталирав МаgenaTV GO.
Ако не ги стават сите канали тоа ќе биде катастрофа. Зошто да ги нема РТС, RTL HR, HBO, Cinemax, Pink ... Нaјдобро е да напраат зависно од пакетот кој го имаш тие канали да ти се достапни и на MagentaTV GO.
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден