- Ја почнал/а темата
DemoUser
On your way to fame
DemoUser's setup
- Mouse
- Logitech G305
- Keyboard
- Logitech MX Keys
- Monitor
- ASUS ROG PG258Q 24" 240hz
- OS
- Windows 10 Pro
Како што гласи насловот ја продавам матичната.
Матичната е купена од setec на 08.06.2020 , а има гаранција до 08.05.2023 година.
Доаѓа со сите работи во кутијата како што дошла од продавница.
Никогаш не е оверклокувана ниту пак има проблем некаков со неа.
Матичната се користеше со i9-9900k и 32гб рам и си работи без проблем.
Тестирање ако сакате може на лице место со ваш процесор и кулер , а за графичка и напојување нема проблем имам јас.
Матичната нема никаква мана и си работи без проблем.
На неа ако сакате и ако има понов биос може на лице место и за тоа да ви завршам работа ако не знаете како бидејќи јас последен кој ставив незнам кој беше и не сум проверил до ден денес.
За секое прашање или ако сте заинтересирани или има нешто што не ви е јасно ве молам пишете приватна прорака.
Контакт/Viber/Whatsapp/Telegram : +38975651213 Зоки
Цена 16500 денари и не е фиксна и воедно има простор за договор околу цената ако сте сериозен купец.
Матичната е купена од setec на 08.06.2020 , а има гаранција до 08.05.2023 година.

Доаѓа со сите работи во кутијата како што дошла од продавница.
Никогаш не е оверклокувана ниту пак има проблем некаков со неа.
Матичната се користеше со i9-9900k и 32гб рам и си работи без проблем.
Тестирање ако сакате може на лице место со ваш процесор и кулер , а за графичка и напојување нема проблем имам јас.
Матичната нема никаква мана и си работи без проблем.
На неа ако сакате и ако има понов биос може на лице место и за тоа да ви завршам работа ако не знаете како бидејќи јас последен кој ставив незнам кој беше и не сум проверил до ден денес.
За секое прашање или ако сте заинтересирани или има нешто што не ви е јасно ве молам пишете приватна прорака.

Контакт/Viber/Whatsapp/Telegram : +38975651213 Зоки
Цена 16500 денари и не е фиксна и воедно има простор за договор околу цената ако сте сериозен купец.