- Ја почнал/а темата
vlatkorun
Intern
- 8 јуни 2007
- 633
- 14
Dali ima nekoj ili znae kade mozat da se najdat materijali (knigi,videa) za Linux+ sertifikatot na Comptia.
prati mi privatna poraka so MSN ili mail ke iskontaktirame ne e problemKje moze nekako da se dogovoreme i jas ako mozhe da ja isfotokopiram od tebe, bash sakam da ja vidam .. i da pochnam da ucham realno sega za Linux .. oti mosh i jas kje se prijavuvam za polaganje na sertifikat na Debian i Ubuntu ..
eve, ovaa e napravena za Linux+ SertifikatKONKRETNO MI TREBA NEKOJ LINK ZA TESTOUT LINUX+ TRAINING.
Ej fala za taa kniga ja spustiv.eve, ovaa e napravena za Linux+ Sertifikat
Спремам семинарска работа за на факс Linux-Ubunti basics..Добро би ми дошла помош со некоја книга..Уште подобро кога таа би била на македонски..Како би можел да ја добијам..Ја имаш како електронска верзија. Или!?a inache za ucenje bi ti preporachal da zemesh nekoe distro i kniga za nego (eve za ubuntu ima i makedonska kniga) i da pocnesh step-by-step da uchesh![]()
Кај може да е најде ова книга?a inache za ucenje bi ti preporachal da zemesh nekoe distro i kniga za nego (eve za ubuntu ima i makedonska kniga) i da pocnesh step-by-step da uchesh![]()
Pa prochitav deka momentalno ja imalo vo riversotf po nekoja dobra cenaКај може да е најде ова книга?
OK Фала. Ама колку што знам Riversoft нема во Битола така?Pa prochitav deka momentalno ja imalo vo riversotf po nekoja dobra cena
Тоа тешко. Ама сепак фала.Nema nikade vo Makedonija osven vo Skopje dokolku imas drugar na evropski univerzitet zamoli go da ti ja nabavi od tamu
А која книга..Електронска или!?..Достапност до неа...Jas imam edna kniga za Ubuntu , a sega treba da ja nabavam i knigata od evropski univerzitet za ubuntu 7.10
Ke bide dostapna naskoro:muahaha:А која книга..Електронска или!?..Достапност до неа...![]()
ima vo strumicaNema nikade vo Makedonija osven vo Skopje dokolku imas drugar na evropski univerzitet zamoli go da ti ja nabavi od tamu