prvo da kazam odnosno i priznavam deka po malku sum i na stranata na sangaimikri.tooa e taka zatoa sto golemite clenovi na forumov te podrazavvat tebe iako,vo nikoj slucaj ne si cveke za mirisanje.
ne sakam da bidam mangup i da se pravam kako da sum padnat od mars.
i ti samiot gledas i ti e jasno deka vodis trgovija.e sega dali e stara robata ili e nova toa apsolutno nema vrska.
eve ti kontraargumenti za tvojot citat.ako sangaimikri (ke se izrazam specificno)e trgovec,ti si preprodavac(apsolutno gi pravis majtap lugeto kupuvas od prodavnica i im velis deka jas sum najeftin)gi znam jas tie trikovi.
vtora rabota e ako rabotis samo so novi oti prasuvas za poloven
a)da go preprodades
b)ili kolku da se umesas
odgovorimi ako mozes na ova prasanje pred celiot forum.
Uuuu... that should teach me a lesonslusaj moderatore tvoja zadaca vo ovoj forum e da go modeliras forumot i temite vo nego.tvoja rabota ne e da branis postojano nekogo.
@ marjan ku
Ти одговорив под C, и немам намера понатаму да водам празни дискусии. Другар ти ниту ми пречеше, ниту го познавам, ниту терам трговија на форумов. Нема објективна причина зошто би ми пречел. На крај краеви, и други дале огласи за продажба, но не гледам вакви жолчни и ревносни реакции како од тебе и sangaimikiri.
A, да, еве уште еден одговор:
d) За делови.
Кој од овие два одговори ти се допаѓа повеќе, избери си го за вистински.
КОНЕЧНО, ШТО ИМАМ ДА ОБЈАСНУВАМ ЗОШТО МИ Е ПОЛОВЕН КОМПЈУТЕР?
Водиме бесмислена расправија.
no mislam deka celta ti e postignata da nema nekoj sto dava oglasi na forumov za kompjuteri i delovi.da bese oglasot za nesto drugo sigurno nemase da se bunis
Е, сега навистина ми е доста.
Ако веќе сметаш дека сум прекупец и дека и јас продавам половни делови, доволен контрааргумент е фактот што не се јавив на ниеден друг оглас.
Конечно, јас бев првиот кој на некој начин одговори на твојот оглас. Sangaimikiri постираше подоцна (види тука).
da pa toa sakam da ti go kazam celo vreme ti prasuvas samo kolku da rasipes
zdravo eve go konecno i mojot prv citat denes.zapoznaeen sum so raspravijata koja ja vodat marjan ku i mr.alien i mozam da kazam samo edno ------katastrofa------
ne mi e samo edno jasno(kako pocnavte da se karate)