- Ја почнал/а темата
ARMac
Орган
ARMac's setup
- Processor & Cooler
- R7 2700x + Neptwin V2
- Motherboard
- Gigabyte B450 AORUS ELITE
- Storage
- Samsung 970 EVO NVMe
- PSU
- SilentStorm Icewind 750W
- RAM
- 16GB Kingston HyperX Fury 3200
- Video card
- XFX Radeon RX 580 - 4GB
- Case
- Gigabyte C200
- Mouse
- Bloody v7
- Keyboard
- Natec Thor 300
- Audio
- Creative Muvo 2
- Monitor
- Benq GW2480E IPS + Dell p2219h
- OS
- Windows 10 Pro
Сте сретнале ли некаде мали 2.0 или 2.1 засилувачи кај нас? Барав во логинг, неможев да најдам (или незнам како да пишам). Имам неколку проекти што сакам да ги реализирам, напојување од 5 до 24V.
Порачав од али за проба, ама ќе ми требаат уште. Еве овој го нарачав за почеток ↓ лепи ↓. Идеме класа нагоре, ако не тука каде на пример да барам на пример Nobsound? Не мора лампаши, може квалитетен транзисторски. Искуства?
Или дали некој пробал некои по barebone модели? Оние без куќишта, да препорача добар сооднос цена/квалитет.
На пример TPA3116, ефтин е (околу 10 доларос) ама не сум сигурен за квалитетот и за ладењето.
Порачав од али за проба, ама ќе ми требаат уште. Еве овој го нарачав за почеток ↓ лепи ↓. Идеме класа нагоре, ако не тука каде на пример да барам на пример Nobsound? Не мора лампаши, може квалитетен транзисторски. Искуства?

Или дали некој пробал некои по barebone модели? Оние без куќишта, да препорача добар сооднос цена/квалитет.
На пример TPA3116, ефтин е (околу 10 доларос) ама не сум сигурен за квалитетот и за ладењето.