- Ја почнал/а темата
Alexandar
Gaining Experience
- 21 мај 2007
- 2,514
- 90
Дали може некој да ми даде линк до колекција на е-книги на македонски јазик со било каква содржина. Ми требаат итно! Поздрав
Дали може некој да ми даде линк до колекција на е-книги на македонски јазик со било каква содржина. Ми требаат итно! Поздрав
Зар постои такво нешто...
Еве идеја..може да почнеме и Ние во Македонија да пишуваме/преведуваме е-книги на македонски јазик...
Иначе во врска со темата..незнам јас, неможам да ти помогнам.
![]()
:bravo: Јас сум ин...Еве идеја..може да почнеме и Ние во Македонија да пишуваме/преведуваме е-книги на македонски јазик...
Епа сите што се заинтересирани, може да почнат да пишуваат на одредени теми, не мора да чекаат на посебна покана. Само да имаме негде место (дали на борумов или на страната на _EAX да си напишеме кој за која тема почнал да пишува, за да не пишуваат двајца на иста тема.) Еве јас ке напишам туториалче за Grid компјутинг, баш тоа сега учам/читам:bravo: Јас сум ин...
Хех, као аутор наведеног туториала потпуно се слажем са предложеним штивомСрпски школски С туторијал од Nemanja Todić , Nemanja Todić е член на tehnoportal.net и ја има преведено книгата од англиски на српски... а од која книга на англиски незнам, пошто ги има многу
Добро е да се види кирилица како за променаПС. Врло ме је пријатно изненадило да разумем вас Македонце а и то што већина пише ћирилицом а не латиницом.
Ako ne ja zloupotrebuvaat?Јас имам напишано (преведено) WindowsXp и WordXp за апсолутни почетници. Ако не ја злоупотребувате можам да Ви ја пратам
lol ти веќе ја злоупотреби и што доби? ... ништоЈас имам напишано (преведено) WindowsXp и WordXp за апсолутни почетници. Ако не ја злоупотребувате можам да Ви ја пратам
Јас имам напишано (преведено)