• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Македонска Амбасада Канбера - Website

Vlatzki

Gaining Experience
1 мај 2008
1.276
328
Пукнав од смеење :LOL: Толку напредни луѓе да не знаат да направат една совршена табела во ворд.. :D

trakilaki

Intern
15 мај 2008
1.084
18
Vaka sega .........
Pred nekolku meseci me povikaa na intervju vo ministerstvo za ekologija i covekova okolina(ako se vikase taka) i vo javno obvinitelstvo.
Me prasaa.........zosto mislis deka treba da te odbereme tebe a ne nekoj drug?
Jas im rekov ....zatoa sto se cuvstvuvam kako najsposoben od site drugi povikani i deka pojakata strana e toa deka za drugite konkurenti sum maestre za kompjuteri(posto kako glaven uslov bese naveden "rabota na kompjuteri")
A onivniot odgovor bese vakov : pa toa i ne e nekoja prednost posto nie se uste nemame kompjuteri i pravime se racno :D
Pa sega znaete zasto vakvi greski na vakvi bitni mesta:ua::ua::ua:

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
c c c c .. Не е за смеење.. за плачење е..
@Goroner

Не е тоа дека можеш или неможеш сам да го средиш.. Проблемот е тоа што воопшто не личи.. срамота е за такво место, овие глупости да ги има..

Незнам.. No Comment..

@BSOD
:))
Ќе му квари таму во „тимот„..
Не се брзај толку.. Сеуште сме само 21 век.. Рано е уште за компјутери.. :))

trakilaki

Intern
15 мај 2008
1.084
18
ХАХАХА :)) Значи работа на фиктивен компјутер:) Па што не му кажа дека ќе си донесеш сопствен компјутер па така си во предност.

E sega ...jas rabotata ke ja dobiev(mozebi)........samo imase eden mal problem sto pa pravo da ti kazam.......mnogu, mnogu ne mi se bendisuvase:) Koga mi kazaa kolkava ke mi bide platata (ne kazuvam cifra, posto ziva bruka e) jas im rekov: slobodno mozete da me eliminirate od potesen krug na konkurencija posto jas za takva ponizuvacka suma na pari ne rabotam. A toj od komisijata ko na sala mi rece : aj pa ti kolku za dzeparac ke imas :LOL::LOL::LOL:
I posle sakame nesto da funkcionira vo ovaa drzava.:ua:

igorkrst

Intern
13 јули 2007
400
1
Malku poveke odgovornost i ovaka ke bide dobro

Samo 2 min mi trebaa da go sredam :ha:

Погледнете го атачментот 408

Епа фино.
Сега испрати им го средениот документ заедно со линков од овој пост (за да видат дека не е зезање) и фино објасни им дека имаш најдобри намери, затоа што не сакам да изгледаме како аматери пред светот.

Заклучок: Не да се исмева туку да се укаже на проблемот независно дали тие ќе прифатат.

ekonomist

On your way to fame
17 јуни 2008
1.192
644
Malku poveke odgovornost i ovaka ke bide dobro

Samo 2 min mi trebaa da go sredam :ha:

Погледнете го атачментот 408

Друже, не треба да се фалиш дека само две минути ти требале за да го средиш ова. Како прво, ти на форумов пишуваш со латиница кога исто така можеш со кирилица. Но нема врска тоа, оваа беше offtopic. Сега за оваа фалбава, сеа си направил таква грешка, друг пат немој. После секоја точка, запирка, секакви интерпукциски знаци во текст се остава празно место. Исто така треба да ја користиш опцијата justify, биди сигурен дека секој текст кога ќе користиш justify ќе ти изгледа далеку попривлечен. И не те навредувам со ова, туку само ти укажувам на грешките за да се поправиш понатака :)

Vlatzki

Gaining Experience
1 мај 2008
1.276
328
Друже, не треба да се фалиш дека само две минути ти требале за да го средиш ова. Како прво, ти на форумов пишуваш со латиница кога исто така можеш со кирилица. Но нема врска тоа, оваа беше offtopic. Сега за оваа фалбава, сеа си направил таква грешка, друг пат немој. После секоја точка, запирка, секакви интерпукциски знаци во текст се остава празно место. Исто така треба да ја користиш опцијата justify, биди сигурен дека секој текст кога ќе користиш justify ќе ти изгледа далеку попривлечен. И не те навредувам со ова, туку само ти укажувам на грешките за да се поправиш понатака :)

Добро забележано друже. Дефинитивно си во право.

Инаку, мислам дека тие што го пишувале документот во школо немале компјутери па да имаат информатика. Па затоа, сега можеби им е потешко да научат како да се работи во Word. Јас мислам дека би требало да се воведе информатика за луѓето на сите возрасти. Бидејќи ова се години на компјутерите, не би било лошо и постарите луѓе да знаат да работат во Office.

ekonomist

On your way to fame
17 јуни 2008
1.192
644
Да знаеш само колку постари луѓе одлично работат во Word и Excel. Само лекот е во приватна фирма, оние што се во државни не им е гајле за ништо, ама на тие во приватните фирми, на кои им гори под г*зот и им зависи работното место од нивните познавања ќе работат во Office како луди. :)

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.622
Мислења
927.259
Членови
33.215
Огласи
1.325
Најнов член