Ts011
On your way to fame
- 31 март 2020
- 1.148
- 746
Oh oh tesko nas80
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Oh oh tesko nas80
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Извини за касниот одговор, ми успеа, сеуште можеш да купиш пакети за повеќе месеци од апликацијата.Да ќе ти важи, ако успееш пиши.
Сега е време да се купи за година дена најмалку. Барем пред да почнат со новиве цени да не дерат.Извини за касниот одговор, ми успеа, сеуште можеш да купиш пакети за повеќе месеци од апликацијата.
0%
Momentalno nema sms za miss call i govorna posta neznam zosto no imaa koga zemav pripejd broj na pocetokot, poleka poleka ke se popravat i ke se sredat, bitno ke moze da se plakja parking, za skoro i jsp i se drugo so nemozese na lajka
Ke moze i za JSP, za parking vekje moze ostana i za JSP, ne e bitno toa dali e virutelen operator bitno e dali imaat dogovori so JSP.Од каде тоа дека ќе може за ЈСП да се плаќа? До сега ни еден виртуелен тоа го нема направено, а немаат ни мобилна апликација сеуште
Дали ќе може да се активираат пакетите на подолг рок преку апликацијата? Тоа најмногу нас како корисници на Лајка, т.е. на МТЕЛ на еден начин не засега, бидејќи не секој има средства секој месец да одвојува над 500 денари за претплата.Ke moze i za JSP, za parking vekje moze ostana i za JSP, ne e bitno toa dali e virutelen operator bitno e dali imaat dogovori so JSP.
Мислењето е автоматски споено:
Isto i mobilnata aplikacija e vo izrabotka vekje imaat na vebsajtot postaveno nova politika za privatnost nameneta za aplikacijata
Za aktiviranje na paketi jas neznam, bi trebalo da ima zosto da nema, normalno kako sekoj paket taka i tie na podolg period koi gi nudat.Дали ќе може да се активираат пакетите на подолг рок преку апликацијата? Тоа најмногу нас како корисници на Лајка, т.е. на МТЕЛ на еден начин не засега, бидејќи не секој има средства секој месец да одвојува над 500 денари за претплата.
И имам уште едно прашање, дали е безбедно да се плаќа на МТЕЛ, бидејќи имаше кражба на податоци и подигнување на средства од трансакциски сметки на луѓе кои што беа оштетени заради системот за плаќање на Лајка?
I na a1 e slabo 2/3 denaПогледнете го атачментот 146005
Дали и вие имате намалена брзина сега на Lycamobile? Над 15 Mbps некако тешко крева или над 50 Mbps.
Кјути ... кјутии .... добро е шо празник има еден шо кај и да е и тоа ке го заборават па и на мапа на македонија (со мала м) ке не нема ....Во Крушоо касно стигнуваат официјалните информации, дека е многу високо.![]()
Телеком мрежа користат мислам.Тие од Мтел, која мрежа ја користат, исто ли на А1?
A1Телеком мрежа користат мислам.
Да,се соочивме со таквото можам да речам уште едно беззаконие,каде тие си го делат арамилакот,а нас ни стигнува порака дека сме на нивната мрежа и дека мора да се регистрираме,(значи да даваме лични податоци),а никаков договор,односно никакво прашање,дали воопшто сакаш да бидеш во нивната мрежа..и така кучињата си лаат,карванот си тера..а овде сите се сречни..а да има повик за бојкот да не одиме да пазариме..оти цените биле високи...!Оффицијална информација , Лајкамобајл го продаде кучата на М-ТЕЛ ... така да знаете сите кои сте корисници на на лајкамобајл пакетите а и услугите кои ги обезбедуваше овај провајдер завршуваат за жал ... сите бројчња кои беа на лајка веќе се мигрирани во М-ТЕЛ (или се во процес на миграција ) пакетите на М-ТЕЛ се поразлични и поскапи а има и некои кои наликуваат на тие што ги користевте на лајка . Тоа е тоа уште една компанија капут ....
Регистрација има секаде (а1 телеком...). Ја купија лајка така да нивна мрежа е сега и законски е префрлањето.Да,се соочивме со таквото можам да речам уште едно беззаконие,каде тие си го делат арамилакот,а нас ни стигнува порака дека сме на нивната мрежа и дека мора да се регистрираме,(значи да даваме лични податоци),а никаков договор,односно никакво прашање,дали воопшто сакаш да бидеш во нивната мрежа..и така кучињата си лаат,карванот си тера..а овде сите се сречни..а да има повик за бојкот да не одиме да пазариме..оти цените биле високи...!
П.С.ако не извршиш регистрација(принудна)дали ќе го укинат бројот?
П.П.С.Јас че ги чекам маџарите..со кинески капитал..јем зи па рикс..јелем кес..оној со немачки капитал не ме бендисуе...!
Јас бев префрлен на мтел и не направив регистрација. Кога бев во салонот на мтел тие веќе ги имаа моите податоци и матичен број. Значи ги лајкамобиле им ги има дадено податоците за сите кориснициДа,се соочивме со таквото можам да речам уште едно беззаконие,каде тие си го делат арамилакот,а нас ни стигнува порака дека сме на нивната мрежа и дека мора да се регистрираме,(значи да даваме лични податоци),а никаков договор,односно никакво прашање,дали воопшто сакаш да бидеш во нивната мрежа..и така кучињата си лаат,карванот си тера..а овде сите се сречни..а да има повик за бојкот да не одиме да пазариме..оти цените биле високи...!
П.С.ако не извршиш регистрација(принудна)дали ќе го укинат бројот?
П.П.С.Јас че ги чекам маџарите..со кинески капитал..јем зи па рикс..јелем кес..оној со немачки капитал не ме бендисуе...!
Цела база на податоци е префрлена кога се прави миграција така да нисто чудно .Јас бев префрлен на мтел и не направив регистрација. Кога бев во салонот на мтел тие веќе ги имаа моите податоци и матичен број. Значи ги лајкамобиле им ги има дадено податоците за сите корисници