Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Lycamobile

Lokomotiva

Gaining Experience
10 јуни 2018
178
93
И нема западен балкан во припејд така?
po toa sto vidov, dobivas samo 1000 minuti vo МТЕЛ зона:
Македонија (MTEL), Србија (mts), Црна Гора (m:tel), Босна и Херцеговина (m:tel), Швајцарија (MTEL Switzerland), Австрија (MTEL Austria) и Германија (MTEL Germany)

Ts011

On your way to fame
31 март 2020
1.116
702
Pred kratko mi se javija da me izvestat deka kje pravat migracija na broj i da mi gi promoviraat uslugite..
Inaku ova im se novite tarifi za 1/3/6/12 zavisno od paketot (mobilna>pripejd>dopolnitelni paketi):
Погледнете го атачментот 145127

posto nemale aplikacija za proverka na preostanat internet toa mozelo da se napravi na *100# ili kaj niv vo kc na 1212 |15010 (24/7).
nemas 12m ?> paket od lyca ?

Ts011

On your way to fame
31 март 2020
1.116
702
Ti predlagaat mtel, nemas paket od lycamobile,na dolg rok 3/6/12 mesci.?
Мислењето е автоматски споено:

po toa sto vidov, dobivas samo 1000 minuti vo МТЕЛ зона:
Македонија (MTEL), Србија (mts), Црна Гора (m:tel), Босна и Херцеговина (m:tel), Швајцарија (MTEL Switzerland), Австрија (MTEL Austria) и Германија (MTEL Germany)
Kako be nema balkan roaming ? So lyca 1gb,i po ici i sms.

Lokomotiva

Gaining Experience
10 јуни 2018
178
93
Ti predlagaat mtel, nemas paket od lycamobile,na dolg rok 3/6/12 mesci.?
Мислењето е автоматски споено:

Kako be nema balkan roaming ? So lyca 1gb,i po ici i sms.
Da, imam 12mesecen (uste 7 preostanati). Mi se javija samo da me izvestat deka vo tekovniot period kje me prefrlat na nivnata mreza i da mi gi promoviraat uslugite.
(Otkako kje go prefrlat brojot, preostaniot del od paketot mi kiazaa deka kje moze da se iskoristi najnormalno do negoviot istek, a potoa ako sakam da kupam nov paket, toa kje moram da go napravam kaj niv po nivni ceni)

Последна промена:

kolesk

On your way to fame
6 февруари 2016
490
690
Колку кошта картичка од мтел? И дали може да се плаќа паркинг со неа?

Audiofil

Gaining Experience
28 октомври 2007
1.072
482
Da, imam 12mesecen (uste 7 preostanati). Mi se javija samo da me izvestat deka vo tekovniot period kje me prefrlat na nivnata mreza i da mi gi promoviraat uslugite.
(Otkako kje go prefrlat brojot, preostaniot del od paketot mi kiazaa deka kje moze da se iskoristi najnormalno do negoviot istek, a potoa ako sakam da kupam nov paket, toa kje moram da go napravam kaj niv po nivni ceni)
Си требал да им одговориш дека по истекот на тие 7 месеци им следува ARRIVEDERCI и прекини им го разговорот.

Lokomotiva

Gaining Experience
10 јуни 2018
178
93
Си требал да им одговориш дека по истекот на тие 7 месеци им следува ARRIVEDERCI и прекини им го разговорот.
i sto bi dobil so toa?! Sto e vrabotenata kriva za losite ekonomski politiki vo MK izminatite 30 godini?! Baska gi zabole niv za petko trajko. Izbor nema... Ionaka toj broj mi e samo za oglasi, manje vise ne mi e ni bitna uslugata. Sto sakaat neka pravat!

18 септември 2020
741
654
Македонија
Колку кошта картичка од мтел? И дали може да се плаќа паркинг со неа?
250 денари и може да плаќаш со неа паркинг. А можеш да земеш ако најдиш и бесплатна картичка од Lycamobile и после ко ќе те префрлат на МТЕЛ ќе можиш кредит да надополниш за да плаќаш паркинг.

mak

Intern
15 април 2009
97
46
Преку веб страницата не може да се купи пакет како порано за 3,6,12 месеци. Гледам преку апликацијата сеуште може. Дали ако се купи, ќе ми важи?

Ts011

On your way to fame
31 март 2020
1.116
702
Преку веб страницата не може да се купи пакет како порано за 3,6,12 месеци. Гледам преку апликацијата сеуште може. Дали ако се купи, ќе ми важи?
Pa ako uspees da kupis, vika mtel deka ke vazi ...

18 септември 2020
741
654
Македонија
Да ќе ти важи, ако успееш пиши.

bajramo

Gaining Experience
25 јуни 2008
491
292
Лајка да не го смениле бројот за проверка на говорна пошта ? На 1211 е непостоечки број .

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

18 септември 2020
741
654
Македонија
Лајка да не го смениле бројот за проверка на говорна пошта ? На 1211 е непостоечки број .

1212 е бројот за во контакт центарот.
Ако на него не врти, тогаш ѕвони на бројот од контакт центарот на МТЕЛ.

kosmos78

Gaining Experience
9 јули 2023
292
309
Ама не прашува човекот за контакт центар, прочитај прво што пишува...

Да, еве и јас пробав - непостоечки број. Значи веќе не постои, види со МТЕЛ како понатаму, па сподели да знаеме. Јас проверив на веб-страницата, го нема никаде истакнато бројот.

Класична македонска каша-попара...

Ts011

On your way to fame
31 март 2020
1.116
702

Mislam deka mtel nema ni govorna posta ni sms za miss call,
ako tie uste lycamobile na display,ako si prefrlen na mtel .....

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.501
Мислења
995.909
Членови
36.496
Најнов член
Gosha

ит маркет