Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Lightscribe

Macigames

Intern
15 август 2007
42
0
macigames.blog.com.mk
Moze li nekoj da mi ja objasni lightscribe tehnologijata, bidejki jas imam lightscribe rezac a pojma neam kako se koristi. Dali treba preku nekoja posebna programa ili se mesti na samoto NERO. Ve molam ako moze podetalno.
P.S.: moze i korisen link :bravo:

Macigames

Intern
15 август 2007
42
0
macigames.blog.com.mk
Vo blagodaram i na dvajcata stvarno interesen sajt na koj dobiv premnogu informacii za ovaa tehnologija. Vie ostanatite moze da prodolzite da pisuvate za ovaa tehnologija i da postirate nekoi drugi korisni linkovi.

somun

Intern
19 јули 2007
55
0
Не ти треба посебен софтвер, самиот неро 7 има ваква опција. Искрено повеќе ми се свиѓа лабел флеш технологија.Двете се слични само што лајт скрајб ги реже омотите на кремаста боја, а лабелфлаш на сина.
Едина мана на лабел флаш технологијата е тоа што кај нас по не се наоќаат дискови за истите и се прилично поскапи од лајт скрајбот

Drash

Intern
14 јули 2007
252
3
А каде може да се најде light scribe CD/DVD во Македонија и по која цена ?

mkd

Gaining Experience
5 јуни 2007
313
157
Дискови за LightScribe запис имаш во продавниците за компјутери и компјутерска галантерија. Не сакам да спомнувам имиња на фирми заради реклама. Инаку цените се околу 50 денари за CD и околу 70 денари за DVD. Претпоставувам дека ситуацијата и во другите градови (освен во Скопје) е слична.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.088
Мислења
1.005.491
Членови
36.674
Најнов член
Zl4tk0

ит маркет