Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Lian Li O11 Dynamic

Статус
Затворена за нови мислења.

fuzzjaw

Unstoppable
13 јануари 2014
2.062
3.832
fuzzjaw додаде нов оглас:

Lian Li O11 Dynamic - Проценка

Ми треба проценка на горенаведеното куќиште, бидејќи размислувам за ново па би сакал да си ја видам математиката пред да го огласам.

Се работи за Lian Li O11 Dynamic, црна боја, купено од Нексио средината на јули. Истото е во беспрекорна состојба, без знаци на користење.

Ќе оди на продажба само доколку ми одговара проценката.

O11D-black-side.jpg

Видете го целиот оглас...

thrw

On your way to fame
3 декември 2021
702
576
Ако не е „XL“ верзијата тогаш би рекол 7500 денари. Ако е „XL“ верзијата тогаш 10500 денари.

fuzzjaw

Unstoppable
13 јануари 2014
2.062
3.832
Порачано е ново куќиште, ова ќе е достапно наредната недела. Дајте уште некоја проценка и да оформиме цена :)

fuzzjaw

Unstoppable
13 јануари 2014
2.062
3.832
Бидејќи нема други проценки, куќиштето оди на продажба по цена од 7,000 денари.

Можна е комбинација со 120/140mm LianLi вентилатори, некористени, бидејќи со куќиштето не доаѓаат вентилатори (такво доаѓа и ново).

Бидејќи ја немам кутијата и заштитната амбалажа, не испраќам по карго. Јас сум во Охрид, често движам накај Битола/Скопје, па веројатно можам да го донесам во тие правци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.478
Мислења
995.572
Членови
36.482
Најнов член