- Ја почнал/а темата
Nikola G
Gaining Experience
- 18 септември 2017
- 83
- 81
Пријатели сакам да купам лаптоп Huawei D14 со Amd Ryzen 7.
Купил братучед и лаптопов е стварно oдличен, слика звук, тенок, гледам на нет дека исто се препорачува во топ 3 лаптопи до 650еу
Но неможам да ги најдам никаде кај нас.
Досега прашав во Анхоч, Нептун, Сетек, Техномаркет, лаптопи.мк, Хуавеи.
Сите го имале ама се распродал.
Прашав во анхоч и рекоа дека донеле 30 парчиња но се продале за 2-3 дена.
Нептун имаат huawei aма само моделот х pro oд 90000 ден што ми е to much, а и немам потреба.
Сетек проверив исто, ама немаат ни тие. освен едно парче во еден два градa, и еднаш се имам изгорено така. ќе платам и незнам каков лаптоп ќе добијам. Може и скршен или преправан да ми дадат, па отпаѓаат они.
Се јавив и на еден број кој го најдов на гоoгле за хуавеи и тие ми рекоа дека немаат на залиха, Март требало да им стигнат, но поради голема побарувачка треба капар да им се остави.
Ако некој знае каде можам дa најдам во Скопјево нека посочи.
Купил братучед и лаптопов е стварно oдличен, слика звук, тенок, гледам на нет дека исто се препорачува во топ 3 лаптопи до 650еу
Но неможам да ги најдам никаде кај нас.
Досега прашав во Анхоч, Нептун, Сетек, Техномаркет, лаптопи.мк, Хуавеи.
Сите го имале ама се распродал.
Прашав во анхоч и рекоа дека донеле 30 парчиња но се продале за 2-3 дена.
Нептун имаат huawei aма само моделот х pro oд 90000 ден што ми е to much, а и немам потреба.
Сетек проверив исто, ама немаат ни тие. освен едно парче во еден два градa, и еднаш се имам изгорено така. ќе платам и незнам каков лаптоп ќе добијам. Може и скршен или преправан да ми дадат, па отпаѓаат они.
Се јавив и на еден број кој го најдов на гоoгле за хуавеи и тие ми рекоа дека немаат на залиха, Март требало да им стигнат, но поради голема побарувачка треба капар да им се остави.
Ако некој знае каде можам дa најдам во Скопјево нека посочи.
Последна промена: